Zagrebački Cvjetni trg u subotu 25. travnja razveselio je sve koji su se zatekli na pravom mjestu u pravo vrijeme jer su uz kušanje Sensationa mogli nakratko otputovati u Aziju, Afriku, Indiju i Indoneziju.

sensation1Asia, Africa, India i Indonesia nova su imena četiri okusa Sensationa, čija je redizajnirana nova bočica predstavljena kroz zabavan i neobičan scenski sadržaj koji je odudarao od uobičajenih normi.

Senzacionalni ples 10-metarskog kineskog zmaja i atraktivna indijska plesačica potpuno su razdrmali centar metropole donoseći dašak egzotike u subotnju svakodnevicu.

Na vizualno atraktivnoj pozornici uz vodstvo voditeljice Ivane Mišerić, Sensation je dosegnuo višu razinu i postavio nove standarde u kategoriji aromatiziranih gaziranih mineralnih voda.

Plesači sa zmajem svojom su koreografijom rasplesali sve prisutne, a Baby Dooks, je kao izazivač zmaja ponovo pokazao svestranost te uz dozu smijeha i imaginacije predstavio vedru stranu Sensation vizije.

Uz bogati program, predstavljanje novih bočica i već dobro poznatih okusa, u Sensationu su između ostalih imali priliku uživati i mnoge osobe iz javnog i društvenog života Hrvatske: voditeljica Ivana Mišerić, poznati producent Baby Dooks, modni producent Viktor Drago, glumac Zlatko Ožbolt, pjevačica Lana Jurčević, pjevači Luka Nižetić i Bojan Jambrošić, voditelj Danijel Bilić, glumica Mirna Medaković, rukometaš Vedran Zrnić i mnogi drugi.

Sensation je novom bočicom napravio iskorak spremno odgovarajući izazovima vremena, a ovim događanjem potvrdio da uistinu pobjeđuje monotoniju. I ne zaboravite da sada svaki poznati okus nosi ime destinacije, a Sensation Asia, Africa, India i Indonesia će s prosječno 19 kalorija na 100 ml sigurno osvojiti sve ljubitelje pića s malo kalorija.

Sensation u novom ruhu spreman je zadovoljiti visoke kriterije tržišta, ali i svih onih koji uživaju u ovim jedinstvenim pićima.

PROMO