21.8 C
Zagreb
Ponedjeljak, 22. srpnja 2024., 00:59
VijestiZemljaSpar Hrvatska: Jedna kvaliteta za cijelu Europu

Spar Hrvatska: Jedna kvaliteta za cijelu Europu

Pozdravljamo nastojanja zastupnice u Europskom parlamentu, gospođe Biljane Borzan, oko uvođenja jedinstvene kvalitete proizvoda za sve europske zemlje. Njezinu borbu za jedinstveno tržište podržavamo jer to nije samo inzistiranje na pravima kupaca, već i na pravima hrvatskih trgovaca, priopćeno je iz Spara Hrvatska.

“Spar, kao i ostali trgovci u Hrvatskoj, ne mogu jamčiti da je kvaliteta proizvoda poznatih brendova koji se prodaju u Hrvatskoj, jednaka kvaliteti u svim ostalim europskim zemljama. Naime, svaki pokušaj nabavljanja proizvoda direktno od proizvođača, osujećen je od multinacionalnih kompanija koje dozvoljavaju kupovinu samo preko distributera i to samo one kvalitete koju oni žele prodavati hrvatskom tržištu. Međutim, proizvodi Spar robnih marki nastaju izravnom suradnjom s proizvođačima, na primjer u Njemačkoj, Austriji i Italiji, i rade proizvode identične kvalitete za hrvatsko tržište”, istaknuo je predsjednik uprave Spar Hrvatska, gospodin Helmut Anton Fenzl.

Za sve njemačke, talijanske i austrijske proizvode koje Spar Hrvatska prodaje pod svojim robnim markama, Spar u potpunosti garantira jednaku kvalitetu za hrvatsko tržište.

Hrvatski potrošači tako mogu biti sigurni da kupovinom austrijskih, njemačkih i talijanskih proizvoda marke Spar, marka kvalitete, Despar, i S-Budget konzumiraju proizvode identične kvalitete kao kupci istih proizvoda u Austriji ili Italiji.

Kako bi potaknuli kupce da se uvjere u jednaku kvalitetu Spar robnih marki, Spar će krenuti s posebnom akcijom u kojoj će uz niže cijene omogućiti kupcima da se uvjere u jednaku kvalitetu za cijelu Europu.

Najnovije objave

U PIK Vrbovec stiglo 12 novih MAN kamiona

S prosječno 9.000.000 km i 8.500 dostavnih mjesta godišnje, te frekvencijom dostava do šest puta tjedno, cilj je tvrtke osigurati hladni lanac i najviše...

izlog

BIPA je sada dostupna na Glovu, s brzom dostavom u 22 grada

Korisnici Glovo aplikacije imat će pristup preko 7000 proizvoda, u 15 različitih kategorija, uz brzu dostavu na njihova vrata za manje od 35 minuta Glovo,...