Trgovački lanac Spar Hrvatska otvorio je danas svoj treći prodajni objekt u Zadru te najavio kako će nastaviti s otvaranjem novih trgovina u tom gradu a poglavito je zainteresiran za prostore u samom gradskom središtu i u stambenim naseljima, izvijestili su iz tog trgovca.

Novi Spar supermarket nalazi se u prizemlju shopping centra City Galleria na Relji, na ulazu kod same tržnice.

U supermarketu od preko 1000 metara kvadratnih bit će zaposleno 32 djelatnika. Kupci na raspolaganju imaju asortiman s više od 10.000 proizvoda, dok kupnju mogu obaviti na pet blagajni svaki dan od 07:00 – 22:00 sata.

Iz Spara ističu kako je u opremanju prodavaonice korištena Full LED rasvjeta kojom će se štedjeti i do 15% električne energije. Osim toga, sustavom za korištenje otpadne topline rashladnog sustava zagrijavat će se topla voda i dogrijavati prodajni prostor čime Spar nastavlja svoju “zelenu” misiju u očuvanju okoliša.

Tijekom otvorenja organiziran je bogat zabavni program za kupce uz puno degustacija, poklona, zabave i glazbe.

“Sa zadovoljstvom ćemo našim kupcima i u ovom supermarketu na Relji pružiti najbolju uslugu, najveći asortiman i najbolje cijene u kvartu, na kakve su naučili kupujući u Intersparu na Bilom brigu i Sparu u shopping centru Supernova”, kaže se u priopćenju.