Shopping centar Avenue Mall Zagreb u subotu, 6. srpnja, od 10 do 12.30 sati pretvara se u pravu sportsku zonu zahvaljujući predstavljanju Xplorer spinning bicikla i Sport Vision sportske opreme. Vrhunski sportski proizvodi spojili su Xplorer i Sport Vision u želji za poticanjem sportskog i zdravog načina života, izvijestili su iz tog centra.

Ovom zdravom projektu pridružit će se i simpatični voditelji Iva Šulentić i Mario Petreković koji će također sudjelovati u zabavno-rekreativnim aktivnostima te u posebno zanimljivom “dvoboju sa slavnima” u kojem će se Iva i Mario družiti i natjecati s posjetiteljima. Osim toga, bit će organizirana i utrka na spinning biciklima, a najuporniji i najbrži osvojit će vrijedne Xplorer i Sport Vision nagrade, a oni nešto sporiji dobit će utješne nagrade.

Prezentacija Xplorer spinning bicikla i Sport Vision vrhunske sportske opreme, utrke na spinning biciklima, glazbeni program uz DJ-a i sportski dvoboj s poznatima, samo su neke aktivnosti iz bogatog programa koji će se odvijati u Avenue Mallu, kaže se u priopćenju.

PROMO