Lidl Hrvatskoj otkrio čarobno šarenilo talijanskih specijaliteta

Lidl je ovoga tjedna u svoju ponudu uvrstio čarobne okuse Italije. Od ponedjeljka 14. srpnja, kupci će u svim Lidlovim trgovinama moći potražiti sve talijanske proizvode potrebne za stvaranje brzih, jednostavnih i maštovitih jela.

U Lidlovoj Italiamo ponudi nalaze se različite vrste tjestenina, maslinovo ulje, pregršt zanimljivih umaka, već pripremljenih rižota i raznih predjela koja obećavaju gastro užitak. Ponuda talijanskih proizvoda u Lidlovim trgovinama upotpunjena je i brojnim osvježavajućim desertima poput sladoledne torte ili tiramisua, kao stvorenim za uživanje u ljetnim danima.

Lidl kroz svoju ponudu poznatih Italiamo proizvoda nudi pregršt proizvoda potrebnih za spravljanje brzih i jednostavnih talijanskih jela, ali i čitav niz već gotovih deserata kao stvorenih za slatko osvježenje u vrelim ljetnim danima.

Talijanska je kuhinja poznata po svojim čarobnim kombinacijama tjestenina i najrazličitijih umaka pa se tako u Lidlu ovoga tjedna mogu pronaći šareni Spaghetti ili Trottole Tricolore i već pripremljena Taglioni tjestenina s jajima, rajčicom i ljutom paprikom ili pak crnilom od sipe.

Raznobojne tjestenine u kombinaciji s Lidlovim umacima s rikolom, vrganjima ili tunom, Umakom sa špekom i vrganjima ili s različitim Talijanskim umacima iz Lidlove ponude, poput Sugo alla Carbonara i Crema di 4 Formaggi, odličan su izbor za brzo, jednostavno i kreativno jelo.

Gotov rižoto s povrćem, tartufima, šparogama ili radičem iz Lidlove ponude, omogućit će svakome na godišnjem odmoru da što manje vremena provede za štednjakom, a unatoč tome uživa u delikatesnim jelima. Ako se uz rižoto servira i Lidlov Italiamo parmezan u listićima ili ribani, gurmanski užitak je zajamčen.

Za kreativce u kuhinji, Lidl je u svojoj Italiamo ponudi pripremio Talijansku sjeckanu rajčicu sa začinskim biljem, bosiljkom, papričicama, lukom i češnjakom, kao i Talijansku cherry rajčicu koje su uz Lidlovo Maslinovo ulje temelj za stvaranje čarobnih talijanskih umaka.

Već pripremljena talijanska predjela iz Lidlove ponude očarat će nepca i najvećih gurmana jer Srdelama u maslinovom ulju, sušenim rajčicama i punjenim listovima loze uz Grissine s ružmarinom, rijetko tko može odoljeti. Ako se predjelu pridoda i aperitiv poput Creme di Limonccino, prava talijanska čarolija je zajamčena.

U vrelim ljetnim danima, svatko će se razveseliti raznim vrstama Talijanskih sladoleda, a za one zahtjevnije sladokusce Lidl je pripremio niz gotovih deserata poput Tiramisua, Talijanskih kremastih jogurta, Profiterola s kremom od vrhnja ili Mekih badema i Talijanskih čajnih peciva.

PROMO