21.8 C
Zagreb
Ponedjeljak, 22. srpnja 2024., 00:44
IzlogPredstavljamoTexo: Najbogatija ponuda samoljepljivih traka

Texo: Najbogatija ponuda samoljepljivih traka

texo-zastitna-traka-pvcGlavni proizvod u ponudi tvrtke Texo su samoljepljive trake među kojima se posebno izdvajaju Texo krep trake, Texo trake za pakiranje, Texo obostrano ljepljive trake, Texo protuklizne trake, Texo American duct tape, PVC trake i sl.

Što se tiče ljepila, na tržištu je ova tvrtka prisutna s Texo montažnim ljepilom, Texo sanitarnim silikonom te Texo univerzalnim silikonom. Montažno ljepilo je pakirano u “kartuši” od 310 ml, dok su silikoni u kartušama od 280 ml. To su ujedno i tri najpopularnije vrste na tržištu čija je primjena najviše raširena.

Texo proizvodi se mogu naći u prodajnim centrima Peveca, Mercatora, Kauflanda, Spara, Merkura, Uradi sam, Smit commerce te u 250 malih prodavaonica.

O tržišnom udjelu iz tvrtke ističu, ne navodeći konkretne brojke, kako su vodeći distributer samoljepljivih traka na području Hrvatske, dok su u samim ljepilima tek u začetku.

“Do kraja svibnja na tržište ćemo izbaciti pet vrsta poliuretanskih pjena (PUR pjene) za brtvljenje, montažu i slične namjene, što ćemo popratiti s promotivnim akcijama, lecima i sl.”, ističe Goran Plivelić iz Texo-a.

Najnovije objave

U PIK Vrbovec stiglo 12 novih MAN kamiona

S prosječno 9.000.000 km i 8.500 dostavnih mjesta godišnje, te frekvencijom dostava do šest puta tjedno, cilj je tvrtke osigurati hladni lanac i najviše...

izlog

BIPA je sada dostupna na Glovu, s brzom dostavom u 22 grada

Korisnici Glovo aplikacije imat će pristup preko 7000 proizvoda, u 15 različitih kategorija, uz brzu dostavu na njihova vrata za manje od 35 minuta Glovo,...