texo-zastitna-traka-pvcGlavni proizvod u ponudi tvrtke Texo su samoljepljive trake među kojima se posebno izdvajaju Texo krep trake, Texo trake za pakiranje, Texo obostrano ljepljive trake, Texo protuklizne trake, Texo American duct tape, PVC trake i sl.

Što se tiče ljepila, na tržištu je ova tvrtka prisutna s Texo montažnim ljepilom, Texo sanitarnim silikonom te Texo univerzalnim silikonom. Montažno ljepilo je pakirano u “kartuši” od 310 ml, dok su silikoni u kartušama od 280 ml. To su ujedno i tri najpopularnije vrste na tržištu čija je primjena najviše raširena.

Texo proizvodi se mogu naći u prodajnim centrima Peveca, Mercatora, Kauflanda, Spara, Merkura, Uradi sam, Smit commerce te u 250 malih prodavaonica.

O tržišnom udjelu iz tvrtke ističu, ne navodeći konkretne brojke, kako su vodeći distributer samoljepljivih traka na području Hrvatske, dok su u samim ljepilima tek u začetku.

“Do kraja svibnja na tržište ćemo izbaciti pet vrsta poliuretanskih pjena (PUR pjene) za brtvljenje, montažu i slične namjene, što ćemo popratiti s promotivnim akcijama, lecima i sl.”, ističe Goran Plivelić iz Texo-a.