340-univerzalno-ljepilo-hlapic340-magnetin-univerzalno-ljepiloTOZ Penkala, Tvornica olovaka Zagreb, tijekom svoje bogate povijesti razvila je niz proizvoda koji predstavljaju svjetske standarde u proizvodnji pisaćeg, crtaćeg, školskog i uredskog pribora.

Društvo izvozi 40% proizvodnje, najvećim dijelom na zahtjevna zapadnoeuropska tržišta. Najpoznatije TOZ robne marke ljepila su Magnetin i Hlapić koji su već desetljećima dio svakodnevice u školi, na poslu, u igri, zabavi, umjetnosti i kulturi uopće.

U ponudi brendova Magnetin i Hlapić nalaze se univerzalno ljepilo u aluminijskoj tubi 25 ml i 40 ml, ljepilo za papir u aluminijskoj tubi 40 ml te ljepilo za papir u stiku od 8 g i 15 g, koja su u prodaji dostupna u pojedinačnim i blister pakiranjima.

Ljepila TOZ Penkale prisutni su u svim velikim trgovačkim lancima na hrvatskom tržištu te kod većine malih trgovaca i knjižara u Hrvatskoj i regiji. Iz tvrtke ističu kako su Magnetin ljepila jedna od vodećih robnih marki u svojoj kategoriji iako ne raspolažu s informacijama o tržišnom udjelu.

“Trgovcima preporučujemo svoje proizvode zbog najboljeg omjera cijene i kvalitete, dok je njihova prepoznatljivost važan argument trgovcima da ih uvrste u svoju ponudu”, ističu iz zagrebačkog proizvođača.

U promociji asortimana ljepila TOZ Penkala organizira brojna edukativna razgledanja i kreativno testiranje proizvoda prilikom posjeta djece vrtićke dobi, djece osnovnih i srednjih škola, te studenata ekonomskog fakulteta i likovne akademije iz cijele Hrvatske. U planu je uređivanje i prostora za likovne i kreativne radionice koji bi se mogli koristiti za potrebe djece svih uzrasta shodno njihovim potrebama.

“Nedavno je obavljen redizajn cjelokupne ambalaže te su izrađeni novi key vizuali koji su osvježili i modernizirali ponudu te je prilagodili zakonskim i tržišnim potrebama uz zadržavanje tradicijskih obilježja”, kaže Maja Ilić iz odjela marketinga TOZ Penkale.