tia partnerTIA partner, vodeća tvrtka za veleprodaju pića na području Istre i Kvarnera, proslavila je danas deseti rođendan u društvu više od 300 poslovnih partnera i ostalih uzvanika, koje su zabavili klapa Nevera, grupa L´amour te voditelj Larry Ambrozich.

U sklopu obilježavanja rođendana posjetiteljima su se obratili gradonačelnik grada Bakra Tomislav Klarić te predsjednik uprave TIA partner Miroslav Holjevac.

“Ponosan sam na činjenicu što je grad Bakar dom jednoj ovakvoj uspješnici. Tvrtka TIA partner proteklih se godina razvila u  vodećeg distributera pića na području sjevernog Jadrana te vjerujem da ćemo nastavkom ove uspješne suradnje nastaviti jačati lokalno gospodarstvo”, izjavio je gradonačelnik.

“TIA partner danas opskrbljuje oko 1700 kupaca na području cijele Primorsko-goranske županije te surađujemo s više od 200 dobavljača. Zahvaljujući učinkovitoj prilagodbi na ubrzane promjene i zahtjeve tržišta te partnerstvu sa Zagrebačkom pivovarom zadržali smo status vodeće tvrtke za veleprodaju i distribuciju u regiji i šire nakon desetljeća poslovanja”, dodao je Miroslav Holjevac, predsjednik uprave.

Miroslav HoljevacTIA partner nastala je 2005. godine, kada su se udružile riječke tvrtke Tpk, Ivad i Arcus. Osnovna poduzetnička ideja ovog financijskog udruživanja bila je jačanje tržišne pozicije, smanjenje postojećih troškova te dugoročni opstanak na tržištu.

Od 2008. godine TIA partner u vlasništvu je Zagrebačke pivovare čime je dodatno omogućena još veća dostupnost proizvoda kupcima i potrošačima, dok se vodeća domaća pivovara još bolje povezala s partnerima u prodaji i distribuciji.

Danas TIA broji ukupno 83 djelatnika, dok u upravi uz predsjednika Miroslava Holjevca djeluju još četiri člana.

Uspješnim poslovanjem postala je četvrti najveći veleprodajnik u Hrvatskoj, a distribuciju obavlja u Rijeci, Zagrebu, Splitu i Varaždinu.

TIA partner i Zagrebačka pivovara zajedno svojim kupcima nude prepoznatljivu kvalitetu usluge, uz zajamčenu profesionalnost, pouzdanost i fleksibilnost sve do danas. Uz dugogodišnje  iskustvo, rad i znanje, TIA drži primat u distribuciji pića i gastro programa u regiji, a i šire.