Tommy uveo express dostavu

Sve do 8. ožujka brza dostava online narudžbe je i potpuno besplatna, a moguće ju je iskoristiti u šest gradova: Splitu, Dubrovniku, Šibeniku, Zadru, Rijeci i Zagrebu, pojasnili su iz Tommyja

Trgovački lanac Tommy kupcima je, nakon webshopa, ponudio i express dostavu u roku 45 minuta, objavili su iz ovog trgovačkog lanca.

“Broj zadovoljnih online kupaca raste iz dana u dan, ponajviše zahvaljujući bogatoj ponudi dnevno svježih namirnica, uglavnom domaće proizvodnje. Sve do 8. ožujka brza dostava online narudžbe je i potpuno besplatna, a moguće ju je iskoristiti u šest gradova: Splitu, Dubrovniku, Šibeniku, Zadru, Rijeci i Zagrebu”, pojasnili su iz Tommyja.

Dodaju kako naručivanje svega potrebnog za kućanstvo iz udobnosti vlastitog naslonjača omogućuje uštedu vremena i novca što danas sve više dobiva na značaju. U Tommyju su itekako svjesni kako kupci pažljivo razmišljaju kako troše novac te im stoga jamče svježinu i kvalitetu namirnica zahvaljujući zastupljenosti hrvatskih proizvoda u asortimanu višu od 70%, odnosno nudeći proizvode koji često dolaze od lokalnih dobavljača i OPG-ova.

Upravo zbog posebnog naglaska na kvaliteti, Tommy je ovih dana osvojio renomirani certifikat ‘Odabrale mame’ u kategoriji ‘Internet trgovina hranom i pićem’. Da je baš Tommy favorit mama diljem Hrvatske pokazalo je istraživanje zadovoljstva potrošača provedeno među ispitanicama iz cijele Hrvatske, nastalo temeljem njihovih osobnih iskustava pri korištenju usluga i proizvoda.

Što se ušteda tiče, na Tommy webshopu u okviru zasebne kategorije uvijek se nalaze brojni proizvodi s aktualnim akcijskim cijenama, kojih je u prosjeku oko 350 svakog tjedna, a odabrani su prema sezonskim navikama kupaca. Na Tommy webshopu je moguće kupiti i Tommy robne marke koje predstavljaju najbolji omjer cijene i kvalitete. Među njima je robna marka ”T!” koja obuhvaća veliki broj proizvoda u raznim kategorijama, ali i robne marke Delicato, Bondi, Spectar i druge. Većinu asortimana pod robnim markama za Tommy proizvode renomirani hrvatski proizvođači, što kupcima istovremeno jamči svježinu, sigurnost i kvalitetu. O dostupnosti i ponudi biranih proizvoda danas brine više od četiri tisuće Tommy zaposlenika.

“U posljednja dva mjeseca na webshop je uvršteno više od četiri stotine novih proizvoda pa brojni potrošači sve više uviđaju prednosti online kupnje koja se po cijenama i izboru ne razlikuje od ponude u standardnim prodavaonicama. U posljednje vrijeme posebno su popularne ‘tematske ponude’, kreirane prema potrebama i navikama potrošača – bilo da je riječ o asortimanu koji je vezan za hobi, zabavu, sezonski ili trendy asortiman”, naglašavaju u Tommyju.

Za sve koji žele skratiti vrijeme kupnje na čak 18 lokacija dostupna je i usluga “Naruči i pokupi” kojom duž Jadrana i u gradu Zagrebu kupci bez čekanja u redu i dodatnih troškova mogu preuzeti kupljene proizvode. Narudžbe se zaprimaju svakim danom od 0 do 24 h, a potrebno je samo odrediti način plaćanja, prodavaonicu i vrijeme preuzimanja.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Prethodni članakMlijeko i mliječni proizvodi – Blagi pad u vrijednosnom udjelu promotivne prodaje
Sljedeći članakInflacija u eurozoni blago popustila u veljači