Trgovački lanac Tommy otvorio je 27. kolovoza novu prodavaonicu u samom centru Opatije. Novi maximarket nalazi se na adresi Maršala Tita 166a u sklopu Trgovačkog centra Slatina te je prva prodavaonica Tommyja na području Opatije.

U prodavaonici je zaposleno 20 djelatnika. Prostire se na gotovo 500 četvornih metara prodajnog prostora, s ponudom u kojoj čak 70% čine hrvatski proizvodi, kažu u Tommyju.

Posebna pozornost u asortimanu se pridaje ponudi dnevno svježih proizvoda: mesu, ribi, voću, povrću, toplom kruhu i drugim pekarskim proizvodima te proizvodima privatne robne marke.

Na samom otvorenju kupci su mogli uživati u brojnim pogodnostima, gdje je svaka kupovina posebno nagrađivana odabranim poklonima. Do nedjelje svi kupci za račun iznad 300 kn mogu računati na poklon bon u vrijednosti od 30 kn koji mogu iskoristiti u jednoj od svojih sljedećih kupovina.

Osim toga, iz ovog trgovca ističu kako svakodnevno osiguravaju više od 350 artikala po posebnim akcijskim cijenama.

Pogodnost za kupce je i lokacija trgovine u sklopu Trgovačkog centra Slatina pa tako kupci mogu ostaviti svoje vozilo na parkingu centra koji raspolaže s 350 parking mjesta, a za sve kupce Tommyja koji ostvare kupnju iznad 50 kn osiguran je besplatan parking u trajanju od sat vremena.

Radno vrijeme prodavaonice je svakodnevno od 7 do 22 h.