Uz više od 2000 proizvoda koji se tijekom cijelog prosinca nude po sniženim cijenama, Spar Hrvatska je za svoje kupce pripremio i posebne cijene za najveći izbor proizvoda kojima mogu upotpuniti svoj blagdanski stol, kao i posebne akcije na asortiman igračaka. U akciji božićnih delicija u Interspar trgovinama sniženo je više od 500 delikatesnih proizvoda, a neki su Spar Premium proizvodi sniženi i do 44 posto.

Uz te Spar Premium proizvode, kupci po povoljnijim cijenama mogu birati i među velikim izborom sireva sniženih do čak 30 posto te pića i slatkiša. Blagdanski stol moći će upotpuniti i posebnim vrstama pašteta, poput onih s mesom fazana, brusnicama i vinom te pačjom jetrom i crvenim vinom. Također, neki pureći ili, pak, pileći odresci sniženi su do 24 posto, a ribe do čak 30 posto.

Spar Hrvatska za mnogima najljepši dio godine pripremio je i nove proizvode, poput Premium medenjaka pripremljenih na tradicionalan način, a tu su i ukusne Spar Premium dražeje koje se proizvode u Hrvatskoj. Time se upotpunjuje ponuda hrvatskih proizvoda, što je i cilj kampanje “Da, domaće je!” koja domaće proizvode stavlja u prvi plan.

Među sniženim artiklima tijekom cijelog prosinca nalazi se dio asortimana prigodnih za poklone, posebice najmlađima. U Interspar trgovinama je tako sniženo više od 700 artikala, među kojima su igračke, multimedija te odjeća za djecu, a na pojedinim artiklima popusti idu do čak 50 posto.

Sve ove ponude kupci mogu pronaći u redovnim akcijama i posebnim tematskim katalozima. U Sparu je započela i posebna akcija sa skupljanjem bodova koja će kupcima omogućiti da ostvare dodatni popust do 20 posto na ukupnu kupovinu.