Tijekom uskršnjih blagdana Grupa Vindija i njena mesna industrija Vindon svojim vjernim potrošačima nudi brojne ukusne delicije

Užitak za cijelu obitelj
Uskršnji stol uvijek je ispunjen visokokvalitetnim proizvodima iz Vindona, uz koje je tradicionalni obiteljski obrok još ukusniji. Bogati uskršnji asortiman objedinjuje svježe pureće meso i prerađevine od najcjenjenijih dijelova puretine. Prirodnim okusom i izgledom domaće namirnice posebno se izdvaja blagdanska purica, pravi simbol tradicionalnog obiteljskog ručka.

Izvrsna kakvoća puretine prepoznaje se i u purećem fileu, cijenjenoj namirnici koja je tijekom uskršnjih blagdana dostupna po atraktivnoj cijeni. Prerađevine od purećeg mesa karakteristične su po visokoj zdravstvenoj vrijednosti, minimalnom udjelu masnoća i kvaliteti dobivenoj od najboljih dijelova puretine.

Vindon Royal i Prestige šunke, delikatese koje objedinjuju izrazitu zdravstvenu vrijednost i najviši stupanj tehnološke obrade, svojom vrhunskom kvalitetom i odličnim okusom oplemenjuju ovu grupu proizvoda. I dok Prestige šunka dolazi u klasičnoj i pikantnoj varijanti, Royal uz classic nudi i Garden izdanje obogaćeno mrkvom i porilukom, a tu je i uvijek popularna Royal šunka s vlascem.

Pravi blagdanski klasik
DeLuxe šunka, domaća delicija dobivena od visokokvalitetnog i hranjivog purećeg mesa, neizostavan je sastojak za uživanje u obiteljskom uskršnjem doručku. S udjelom masnoće od svega 1%, ovaj lagani specijalitet pružit će svakom gurmanu jedinstveni užitak, posebice u blagdansko vrijeme, kada teško odbijamo zalogaj više.

Blaga aroma, neponovljiv okus i bogatstvo proteina glavne su prednosti DeLuxe šunke, stvorene za svaku priliku, od bogatog obiteljskog ručka do maštovito spremljene užine. Zbog svog bogatstva bjelančevinama i minimalnog sadržaja masnoća, ova ukusna namirnica nutritivno je izrazito vrijedna, a uz to donosi i neodoljiv spoj blagog okusa dima te specifičnih aromatičnih začina.

Dobar okus Uskrsa donosi vam obitelj Vindija!

PROMO