Tržišne komunikacijeUspjeh humanitarne akcije Lidla i Caritasa

Uspjeh humanitarne akcije Lidla i Caritasa

lidl_caritas_grad-zagreb-ftdU nepunih godinu dana Lidl je donirao proizvoda u vrijednost gotovo 1,4 milijuna kuna

Ovih dana navršilo se godinu dana trajanja karitativnog projekta koji su pod nazivom ‘Socijalna košarica, podjela pomoći u naravi’ pokrenuli trgovački lanac Lidl i Caritas Zagrebačke nadbiskupije.

Ugovor o projektu potpisan je između Lidla i Caritasa 17. studenog 2009. godine čime je započela humanitarna akcija s ciljem pomoći siromašnim građanima Zagreba, a prva podjela proizvoda socijalno ugroženim obiteljima i pojedincima uslijedila je u prosincu prošle godine.

Iz Lidla ističu kako su svi donirani proizvodi najviše kvalitete iz njegovog asortimana te da su vlastitom investicijom omogućili uređenje prostora te dali jamstvo za svakodnevnu opskrbu prehrambenim proizvodima. Djelatnici Caritasa brinu se da korisnici u njihovoj evidenciji besplatno dobiju potrebne proizvode.

Kroz projekt ‘Socijalna košarica, podjela pomoći u naravi’ Caritas Zagrebačke nadbiskupije i Lidl Hrvatska trenutno pomažu 1571 obitelj od čega 1211 obitelji s prebivalištem u Gradu Zagrebu i 360 obitelji s prebivalištem izvan Grada Zagreba, ali koje žive na području Zagrebačke nadbiskupije.

U razdoblju od 17. prosinca 2009. do 30. rujna 2010. godine, za koje su podaci ažurirani, ukupna vrijednost podijeljenih proizvoda tvrtke Lidl Hrvatska dosegla je gotovo 1,4 milijuna kuna.

Najnovije objave

U PIK Vrbovec stiglo 12 novih MAN kamiona

S prosječno 9.000.000 km i 8.500 dostavnih mjesta godišnje, te frekvencijom dostava do šest puta tjedno, cilj je tvrtke osigurati hladni lanac i najviše...

izlog

BIPA je sada dostupna na Glovu, s brzom dostavom u 22 grada

Korisnici Glovo aplikacije imat će pristup preko 7000 proizvoda, u 15 različitih kategorija, uz brzu dostavu na njihova vrata za manje od 35 minuta Glovo,...