VijestiZemljaUspješan start novog trgovačkog centra u Karlovcu

Uspješan start novog trgovačkog centra u Karlovcu

supernova_karlovac-ftd1Vrlo smo zadovoljni brojem posjetitelja i prodajom u prvih nekoliko dana, poručuju iz SUPERNOVE

Od četvrtka, 27. svibnja, Karlovačka je županija dobila novi trgovački centar pod okriljem SUPERNOVA branda. Većina od 32 zakupnika otvorila je javnosti svoja vrata od svečanog otvorenja održanog 26. svibnja. Međunarodno poznati zakupnici kao što su Interspar, Müller Drogerie, JYSK, Elipso, New Yorker, Deichmann, Takko, dm Drogerie, Zoo City, Diadema, Iris i mnogi drugi u prvih su nekoliko dana otvorenja svojim atraktivnim ponudama i raznovrsnim programima razveselili mnogobrojne posjetitelje trgovačkog centra SUPERNOVA Karlovac.

Posjetiteljima je tijekom otvorenja bio ponuđen besplatan sladoled, kokice i kobasice, a zabavljali su ih brojni zabavljači, DJ-i i glazbeni program. Trgovina Interspar je dijelila svježe jabuke i osvježavajuća pića, a Karlovačka je pivovara uvečer ponudila odraslim posjetiteljima 500 litara besplatnog piva. Otvorenje je okrunjeno velikim svečanim vatrometom.

Ines Bakić, voditeljica Shopping Centra SUPERNOVA Karlovac, vrlo je zadovoljna brojem posjetitelja i prodajom u prvih nekoliko dana: “Za nas je bilo bitno da zanimanje za Shopping Centar SUPERNOVA Karlovac ne bude veliko samo na dan otvorenja, nego da jedinstvena ponuda našeg centra SUPERNOVA u Karlovcu i nakon toga bude zanimljiva i privlačna za posjetitelje. Naravno, Interspar se i u Karlovcu potvrdio kao pravi magnet za kupce, a i ostali zakupnici su zadnjih dana pokazali zašto su popularni i uspješni u međunarodnim okvirima. Mi, kao voditelji centra, kao i većina zakupnika u našem centru, iznimno smo zadovoljni velikim interesom u prvih nekoliko dana od otvorenja. Našim gostima nudimo nešto što u Karlovcu do sada nije bilo moguće i uvjereni smo kako ćemo, s konceptom SUPERNOVA, biti dugoročno vrlo uspješni. S ciljem što veće pristupačnosti I prilagođenosti kupcima, odlučili smo tako da ćemo ovo ljeto za naše posjetitelje raditi i nedjeljom do 21:00 sat.”

Roland Stieler, direktor odgovoran za zakup u trgovačkim centrima SUPERNOVA Hrvatska, dodaje kako “će se sad sve raspoložive snage usmjeriti na opremanje ostalih trgovina kako bi ih se što prije moglo otvoriti. Jako smo zadovoljni što je trgovina Intersport u našem Shopping Centru pristala otvoriti svoj dućan na površini od ukupno 700 m2. Sada, kad su svi u prilici vidjeti i doživjeti o kakvom se iznimnom i uspješnom Shopping Centru u Karlovcu radi, moći ćemo privesti kraju i preostale pregovore sa zakupnicima te će i ostale slobodne površine uskoro moći biti otvorene.”

Shopping Centar SUPERNOVA Karlovac nalazi se u ulici Prilaz Većeslava Holjevca 12, vrlo frekventnoj prometnici s dva traka, koja povezuje autocestu sa samim centrom grada te na taj način osigurava optimalne infrastrukturne uvjete za čak 90.000 ljudi koji žive na gravitacijskom području. Posjetiteljima na raspolaganju stoji i preko 500, naravno besplatnih, parkirališnih mjesta.

Najnovije objave

U PIK Vrbovec stiglo 12 novih MAN kamiona

S prosječno 9.000.000 km i 8.500 dostavnih mjesta godišnje, te frekvencijom dostava do šest puta tjedno, cilj je tvrtke osigurati hladni lanac i najviše...

izlog

BIPA je sada dostupna na Glovu, s brzom dostavom u 22 grada

Korisnici Glovo aplikacije imat će pristup preko 7000 proizvoda, u 15 različitih kategorija, uz brzu dostavu na njihova vrata za manje od 35 minuta Glovo,...