Asortiman Henkelovog brenda Vademecum obuhvaća osnovne paste za zube koje se baziraju na prirodnim sastojcima, zatim premium paste za zube koje kombiniraju sastojke iz prirode i najnovije tehnologije iz Vademecum laboratorija, a tu se nalaze 2u1 proizvodi kao kombinacija paste za zube i antibakterijske vodice za ispiranje usta te paste za zube za djecu, za mliječne i trajne zube.

Prošle godine je lansirana varijanta ProVitamin – prva Vademecum pasta za zube koja omogućava primjenu osnovnih vitamina izravno na desni, za zdrave desni i prekrasan osmijeh. Visokoučinkovita pasta za zube s jedinstvenim ProVitamin kompleksom pruža snažnu zaštitu od karijesa i njeguje desni, čineći ih čvrstim i zdravim.

S početkom 2014. godine lansirana je četvrta varijanta Vademecum ProVitamin linije pasti za zube Vademecum ProVitamin Repair koja uz pomoć tehnologije tekuće cakline popunjava mikrooštećenja nastala erozijom zubne cakline.

Uz najnoviju Vademecum ProVitamin Repair zubnu pastu, dostupne su još i Vademecum ProVitamin Complete, Sensitive i Whitening varijante.

“Svjetski trendovi izrazito su važni kako za ovu, tako i za sve ostale kategorije u kozmetici. Sve naše inovacije ažurno prate svjetske trendove i prema tome se naš asortiman proizvoda obnavlja svake godine. Kao što je još u 2013. lansirana inovacija Vademecum ProVitamin, tako i za 2014. godinu pripremamo zanimljive inovacije i promocije”, navode iz Henkela.