vitaminka-despina-biscuitsBogata ponuda Vitaminke obuhvaća niz prehrambenih proizvoda od keksa, čokolada, napitaka, juha, majoneze, flipsa, bombona, ketchupa i drugih. Svoje proizvode Vitaminka plasira u najveće trgovačke kuće u 25 zemalja svijeta.

“Sve ove godine imamo izuzetno intenzivan tempo kontinuiranog uvođenja novih proizvodnih programa i ekspanziju brendova i upravo nam to omogućava visoku razinu korporacijske prepoznatljivosti među potrošačima i poslovnim partnerima”, navode iz tvrtke.

Među glavnim brendovima Vitaminke ističe se vitaminski instant napitak Cevitana koji je na tržištu prisutan kao zasebni brend, ali i pod okriljem trgovačkih marki: “Clever” Billa, “Vitaplus” Mercator, “Fine Food” Metro, “Entelvita” Narodni Trgovački lanac, “Grande” Kaufland, “Megavita” Tuš, “Fedela” Delhaize i drugi.

Slijede “Čoko Stobi Flips” – ekstrudirane žitarice prelivene mliječnom čokoladom, “Atlantis” – čokoladne morske školjke, i Jaffa keks s čokoladnim preljevom pod brendom “Fruti”.

Integralni keks “Despina”, u različitim varijacijama, bez šećera, s okusom naranče i preliven crnom čokoladom, predstavljen je prije nekoliko mjeseci i novi je tržišni adut Vitaminke.

Tu su još i brend majoneze “Vitanez”, čokoladna jaja – kampanjski proizvod prije Uskrsa, te juhe, pudinzi, čokoladni preljevi i dodatak jelima “Dafinka”. Usto, tvrtka je u protekla dva mjeseca predstavila dva nova “Cookies” proizvoda – čajno pecivo s čokoladnim komadićima i caramel keks.

Vitaminka je na hrvatskom tržištu prisutna u kontinuitetu već dugi niz godina, ali intenzivnije i kvalitetnije kroz posljednje desetljeće.

Hrvatsko tržište, kažu u tvrtki, “od izuzetne je važnosti za nas i nastojimo da ono postane prvo izvozno tržište Vitaminke. Kvalitetna prisutnost na hrvatskom tržištu omogućuje nam važne reference za ulazak u prodajne kanale drugih stranih tržišta.”

Partnerski odnos s trgovcima i prepoznatljivost kod potrošača navode kao glavne komparativne prednosti na tržištu, uz najbolji omjer cijene i kvalitete.