Crnogorski trgovački lanac Voli nastavlja širenje maloprodajne mreže i najavljuje otvaranje pet hipermarketa do kraja 2020. u kojoj obilježava 25. godinu postojanja. Kako je priopćeno iz tvrtke, Voli trenutno izvodi radove na novom hipermarketu u Danilovgradu, dok se do kraja godine očekuje i otvorenje objekata na još četiri lokacije među kojima su Budva i Plav. Voli hipermarket u Danilovgradu nalazit će se na zemljištu površine veće od 21.000 četvornih metara, dok će se sam objekt prostirati na 3.500 četvornih metara. Hipermarket će predstavljati spoj inovativnih tehnoloških rješenja, tradicionalno bogate ponude uz najpovoljnije cijene na tržištu, prenosi portal retailserbia.com.

Imajući u vidu ponudu i uslugu, kao i sve druge visokoprofilirane standarde koje naša kompanija prati u svim segmentima, kao i frekventnost i poziciju lokacije, sigurni smo da će dati značajan doprinos unapređenju kvalitete ponude danilovgradske općine. Smatramo posebno važnim to što će u našem novom objektu posao naći oko 120 stanovnika Danilovgrada i okolice – 80 u hipermarketu i 40 u pratećim sadržajima. U prethodne tri godine naša kompanija, najveća po broju zaposlenih u Crnoj Gori, povećala je broj radnika za 29 posto. Ono što nas čini posebno ponosnima jest činjenica da, bez obzira na situaciju, nastavljamo zapošljavati, što je od velikog značaja u ovom izazovnom trenutku suočavanja s posljedicama pandemije koronavirusa, naveli su iz kompanije Voli.

S više od 70 maloprodajnih objekata, Voli je danas najveći trgovački lanac u Crnoj Gori s najvećim brojem zaposlenih. Kompanija je ranije najavila kako razmatra i širenje na tržišta regije.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!