26.6 C
Zagreb
Četvrtak, 25. srpnja 2024., 20:40
Tržišne komunikacijePromocijeVrhunska glumačka ekipa u novom spotu Jamnice

Vrhunska glumačka ekipa u novom spotu Jamnice

Od kuhanja ručka, rada na novim inovativnim projektima, uživanja u hobijima, Jamnica je nezaobilazan dio svakodnevnih aktivnosti. Upravo je ta činjenica postala glavna inspiracija nove kampanje Jamnice naziva “Radi se” uz krovnu poruku “Što god da se radi, uvijek se radi uz Jamnicu”.

Po prvi put Jamnica je okupila vrhunsku glumačku postavu koju čine Jelena Miholjević, Dora Dimić Rakar, Roko Sikavica te Željko Duvnjak. Na ovaj način željelo se ispreplesti razne članove društva kao što su obitelj, prijatelji, susjedi s konkretnom poveznicom, ali i pobuditi nostalgiju te emocije kod postojećih, ali i budućih Jamnica potrošača. Svemu tome pridonosi i glazbena podloga legendarne skladbe Nadalina Olivera Dragojevića na koju nitko neće ostati ravnodušan.

Iza ove sjajne kreativne kampanje stoji marketinški tim Jamnice te kreativna agencija BBDO Zagreb, dok produkciju videa potpisuje Val produkcija. “Na reklami se radilo više mjeseci i sretni smo što je ona konačno predstavljena. Na njoj je radio veliki tim, a priča kampanje uvodi nas u jedan uži krug ljudi koji na dovitljivi način proživljavaju uobičajene životne trenutke, a Jamnica je dio njihove svakodnevice”, istaknuo je Matko Radovčić, stariji voditelj robnih marki u Jamnici.

Osim uzbudljivog i nostalgičnog finala, jednako uzbudljivo bilo je i na samom snimanju reklame, koje se odvijalo na više lokacija. Iako je ono bilo zahtjevno i intenzivno, igrane situacije glumcima nije bilo komplicirano odigrati s obzirom na to da su se svi redom vrlo jednostavno poistovjetili sa životnim situacijama koje se prikazuju u reklami.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Najnovije objave

Nestlé u prvom polugodištu bilježi organski rast od 2,1%

Kompanija Nestlé objavila je financijske rezultate za prvih šest mjeseci 2024. godine. Organski rast iznosi 2,1% od čega 0,1% dolazi iz realne interne stope rasta...

izlog

50 years of UNCONDITIONAL LOVE

UNCONDITIONAL slavi 50 godina izvrsnosti u industriji kućnih ljubimaca S ponosom objavljujemo da je UNCONDITIONAL, pionir u industriji kućnih ljubimaca, proslavio svoju zlatnu obljetnicu -...