z-bregov-butterino‘z bregov Butterino namazi su od maslaca koje Vindija nudi u tri varijante – prva je klasična, a druge dvije vrste oplemenjene su jogurtom i začinskim biljem.

Sva izdanja Butterina iznimno su popularna kod potrošača, kažu u Vindiji, pri čemu se Butterino s maslacem i jogurtom konzumiraju kao klasični namazi, dok se varijanta s dodatkom začinskog bilja koristi i kod kuhanja.

“Vrhunska kvaliteta Butterino namaza leži u njihovom osnovnom sastojku – to je maslac dobiven preradom svježega domaćeg mlijeka ‘z bregov koji sadržava vitamine A, D i E”, navode iz varaždinskog proizvođača.

Asortiman Butterino namaza dostupan je u svim većim trgovačkim lancima te u velikom broju srednjih i malih trgovina. Preporuka Vindije trgovcima je da se radi o proizvodu koji upotpunjuje njihovu ponudu i osvježuje je apsolutnom inovacijom u asortimanu mliječnih namaza i maslaca.

Usto, ističu kako su Butterino namazi na bazi maslaca atraktivni i za potrošače jer su lako mazivi, ne sadrže gluten i proizvedeni su bez konzervansa.

“Po pitanju marketinških akcija, u planu su print i televizijska kampanja za ‘z bregov Butterino, a s komercijalne će strane proizvod biti popraćen promotivnim cijenama”, kaže Ornella Sabljak iz marketinga Vindije.