Zadar: Otkazano otvaranje trgovačkog centra Supernova

Tehnički pregled objekta nije proveden na vrijeme pa su Supernova i njeni klijenti koji koriste poslovne prostore u srijedu otkazali svečano otvaranje zakazano za danas, navodi Zadarski list

Dugo najavljivano otvaranje zadarskog trgovačkog centra Supernova ipak je odgođeno. Tehnički pregled objekta nije proveden na vrijeme pa su Supernova i njeni klijenti koji koriste poslovne prostore u srijedu otkazali svečano otvaranje zakazano za danas, piše Zadarski list.

U zadarskom gradskom poglavarstvu potvrdili su Zadarskom listu da je Upravni odjel za provedbu dokumenata prostornog uređenja i građenja zaprimio zahtjev za tehničkim pregledom, ali detaljnije informacije nisu davali. Ipak, očekuje se da će tehnički pregled biti okončan za koji dan.

Trgovački centar Supernova je niknuo uz sami sjeverni ulaz u Zadar, na površini većoj od 38.000 kvadrata, kao četvrti i dosada najveći Supernovin trgovački centar u Hrvatskoj.

U poslovnim prostorima na dvije etaže, smjestit će devedesetak svjetskih poznatih trgovačkih brandova, među kojima su Humanic, Peek & Cloppenburg, Müller, New Yorker, Benetton, Deichmann, S. Oliver, Douglas…

Navodno je, piše Zadarski list, iznajmljeno oko 70 posto od oko 85 trgovina ili prodajnih površina.

Kupcima Supernove bit će na raspolaganju više od 1.270  besplatnih parkirnih mjesta jer se očekuje da će u supernovu dolaziti i oni koji nisu iz Zadarske županije.

Rekonstruiranu pristupnu cestu u četvrtak su pregledali djelatnici PU zadarske i gradskog odjela za graditeljstvo, te se i tu uskoro očekuje završetak tehničkog pregleda. (Bankamagazin)

Prethodni članakŠvedski i kuvajtski fondovi kupili dionice Mercatora
Sljedeći članakZP Klara: Dobit 2,7 milijuna kuna