medvjedi_kuhaju_andy_sertichHokejaši Medveščaka Andy Sertich, Dominik Kanaet i Gašper Krošelj sudjelovali su u subotu na prigodnoj kuharskoj manifestaciji koju je u okviru Zagreb Wine Gourmet festivala organiziralo Generali osiguranje.

Cooking show „Medvjedi kuhaju“ održao se u šatoru prigodnog naziva „Kazalište okusa“ ispred Muzeja suvremene umjetnosti u Zagrebu.

“Bilo je tu puno zabave i smijeha, a sitne nespretnosti u kuhinji Medvjedima su osigurale dodatne simpatije prisutnih. U pripremanju delicija pomagali su im  eminentni domaći i inozemni kuhari”, navodi se u priopćenju Generali osiguranja.

Uz dobru hranu okupljeni gosti imali su prilike degustirati i izvrsno vino prosecco Cuvee Rose vinarije Tenuta Sant’Anna di Genagricola koja posluje u sastavu Genagricola, poljoprivredno-prehrambenog holdinga u vlasništvu Generali Group.

Sjedište Genagricole nalazi se u mjestu Loncon di Annone Veneto i upravljajući s ukupno 750 hektara visoko profiliranih posjeda jedan je od značajnijih proizvođača vina u Italiji.

Vinarska tvrtka dio je dugoročne strategije Generalija da proširi poslovanje izvan matičnog, osiguravajućeg portfelja, ističe se u priopćenju.