Zaposlenici Zvijezde u utrci za borbu protiv raka

Ovog vikenda je završila 15-a po redu Terry Fox Run 2014 utrka čiji je cilj podizanje svijesti o raku, ali i sakupljanje sredstava za liječenje osoba oboljelih od ove zloćudne bolesti. Zaposlenici Zvijezde su također sudjelovali u ovoj humanitarnoj utrci kako bi svojim društveno odgovornim ponašanjem dodatno naglasili važnost ovakvih događanja u borbi protiv raka, izvijestili su iz ove tvrtke.

Zaposlenici Zvijezde su se pridružili kao trkači ovoj vrijednoj manifestaciji, kako bi kao kompanija podržali borbu Instituta Ruđer Bošković u znanstvenom istraživanju nasljednog raka dojke. Također, Zvijezda je na Terry Fox Run 2014 utrci bila prisutna i sa svojom linijom Omegol te sudionicima omogućila da u trenucima odmora, povrate svoju energiju finim zalogajima.

“Terry Fox Run u Zagrebu je izvrsna prilika svima da daju svoj doprinos borbi protiv bolesti koja je nažalost sveprisutna i koja uništava sve više života, ne samo u Hrvatskoj već i u svijetu. Sretni smo da imamo priliku kroz ovakvu hvalevrijednu akciju sudjelovati i barem svojim primjerom i svojim angažmanom dodatno potaknuti zajednicu na akciju”, izjavila je tim povodom direktorica marketinga Zvijezde Ana Štebih.

Terry Fox Run je humanitarna ne-natjecateljska utrka koja se održava po cijelom svijetu u predzadnjoj nedjelji mjeseca rujna, a čiji je cilj podizanje svijesti o važnosti borbe protiv raka. Terry Fox je bio sjajan sportaš i humanitarac koji je nažalost preminuo u najboljim godinama svog života upravo od ove zloćudne bolesti. Od tog dana, odnosno od 1981. godine, ove se utrke održavaju svake godine te time pojedinci i kompanije doprinose borbi za zdraviji svijet.

Sve informacije o Terry Fox Run 2014 utrci i programu mogu se dobiti na službenoj stranici http://www.terryfox.org.