U okviru NIKIforije podijeljeno više od 12 milijuna kartica Ninja kornjača i Hello Kitty

NIKIforija – veliki program nagrađivanja kupaca u Konzum prodavaonicama, koji je oduševio ljubitelje popularnih Ninja Kornjača i omiljene Hello Kitty, uspješno je završen.

Tijekom osam tjedana trajanja promotivne kampanje u Konzum prodavaonicama, podijeljeno je više od 12 milijuna kartica Ninja kornjača i Hello Kitty koje su mališani sakupljali za svoje albume.

Ovaj zabavni program jedinstven je po atraktivnim Ninja kornjača i Hello Kitty kutijama, koje uz album u koji se umeću 3D kartice s omiljenim likovima, sadrži i dvije društvene igre, rollinz figurice te kockicu za igru koje mališanima ostaju za zabavu i druženje i nakon završetka programa.

Među 110 tisuća zabavnih kutija Ninja kornjača i Hello Kitty koje su roditelji kupili svojim mališanima za sudjelovanje u programu, pobijedila je Hello Kitty kutija te su se djevojčice pokazale kao strastvenije natjecateljice. Sakupljajući kartice mališani su dobili i više od pola milijuna atraktivnih rollinz figurica omiljenih likova.

Projekt NIKIforija u Konzumu uključivao je integriranu marketinšku komunikaciju, program nagrađivanja kupaca te zabavni segment pod nazivom NIKIforija svijet, koji je obišao 11 gradova Hrvatske.

Više od 10.000 djevojčica i dječaka uživalo je zabavnom parku NIKIforija svijeta te radionicama, igrama memorije kao i svima omiljenoj igri “Čovječe ne ljuti se” u prirodnoj veličini, koje su zajedno s Konzumom, osmislile kompanije Ledo, PIK i Jamnica.

Youtube video “Konzum trese NIKIforija“, u dva mjeseca pogledalo je više od 270.000 korisnika, što također govori u prilog uspjehu promotivno-marketinške kampanje NIKIforija, u kojoj je Konzum povezao globalnu snagu popularnih licencnih brendova i ponovno se istaknuo kao lider u uvođenju novih trendova u segmentu marketinške komunikacije u maloprodaji, navode iz Konzuma.

PROMO