sumifen-largeŠkole, vrtići, izleti često dječjoj kosi donesu nepozvane goste – gnjide i uši. U tim situacijama lako se riješite brige uz Sumifen, blagi terapeutski šampon namijenjen uklanjanju uši glave i stidnih uši.

Sumifen je pH neutralan te povoljno djeluje na kosu i vlasište. Šampon sadrži aktivnu supstancu d-fenotrin kojom brzo, jednostavno i učinkovito uništava uši i gnjide.

Prikladan je za djecu svih uzrasta zbog svog blagog djelovanja i nježnog i ugodnog mirisa. Potražite proizvod u ljekarnama i uvjerite se u njegovu učinkovitost koja je i klinički dokazana.

Sumifen je u 2011. doživio redizajn nakon 18 godina tradicije koji prati povećanje mililitraže i dodatak češlja. Novi Sumifen zadržava svoju blagotvornu ali djelotvornu formulaciju koja djeluje i na uši i na gnjide.

Uz proizvod potrošač dobiva detaljne upute kako se boriti protiv ovog parazita te češalj koji omogućava pouzdano rješavanje problema. Veće pakiranje omogućava rješenje problema cijele obitelji kupnjom samo jednog pakiranja.