“Sretnim kolačićem” prikupljena sredstva za udrugu Veliko srce malom srcu

Velika humanitarna akcija Westgate Shopping Cityja “Sretni kolačić” svečano je okončana uručenjem donacije. Tijekom humanitarne akcije koja je trajala od 8. studenog do 23. prosinca prikupljena su sredstva kako bi se podržao rad udruge Veliko srce malom srcu iz Zagreba, koja pomaže djeci s prirođenim srčanim grješkama i drugim srčanim bolestima, izvijestili su iz Westgatea.

“Westgate Shopping City neizmjerno je ponosan na humanitarnu akciju ‘Sretni kolačić’ jer je ona rezultat zajedničkog djelovanja nas, naših kupaca koji su kupnjom kolačića u iznosu od 4 kune nesebično donirali novac za bolesne mališane i naših zakupaca koji su posebnim popustima dodatno poduprli humanitarnu akciju. Čast nam je i zadovoljstvo predati ovu donaciju udruzi koja svakodnevno pomaže osobama koje prolaze kroz najteže životne trenutke. Posebno smo ponosni jer znamo da će prikupljeni novac spasiti nečiji život”, istaknula je Erna Žganjar, voditeljica marketinga Westgatea.

Donaciju u iznosu od 30.000 kuna, u ime udruge Veliko srce malom srcu primili su dopredsjednica udruge Franciska Agičić, tajnica udruge Tanja Grahovac i dr. Hrvoje Kniewald, član nadzornog odbora udruge.

Svoj doprinos ovoj hvalevrijednoj akciji dala su i istaknuta imena hrvatske javne scene, među kojima se ističu pjevač legendarnog sarajevskog benda Crvena jabuka, Gazde, Colonia i brojne druge poznate osobe.