Zewa Aqua Tube, jedina tuba rastopiva u vodi, povećava udobnost i praktičnost u kupaonici. Potpuno rastopiva, biorazgradiva i pogodna za recikliranje, nudi potrošačima alternativu za zbrinjavanje tube.

Po prvi puta potrošači u Hrvatskoj mogu praktično i jednostavno baciti tubu potrošenog toaletnog papira u WC školjku koja će se ispiranjem raspršiti.

Aqua Tube je napravljena iz obnovljivih i biorazgradivih materijala, a korištena drvena pulpa je 100% FSC certificirana. Stoga, jednako kao konvencionalna kartonska i tuba Aqua Tube može se reciklirati u odvojenom otpadu ili odlagalištima za karton i papir.

Zewa Aqua Tube trenutno je dostupna na brojnim tržištima diljem zapadne Europe, a 2014. godine SCA će Zewa Aqua Tube predstaviti na tržištima srednje i istočne Europe.

Cjelokupni asortiman Zewa Aqua Tube proizvoda u hrvatskim će trgovinama biti dostupan od travnja. Integrirana komunikacijska kampanja (360°) podržat će lansiranje proizvoda Aqua Tube, uključujući TV spot, internetsku komunikaciju, viralnu kampanju, obavijest na pakiranju i POS aktivnosti s demonstracijama proizvoda.