Tržišne komunikacijePromocijeZlatna medalja za Orgula ekstra djevičansko maslinovo ulje

Zlatna medalja za Orgula ekstra djevičansko maslinovo ulje

Orgula ekstra djevičansko maslinovo ulje ZLATNO 500 ml osvojilo je zlatnu medalju na natjecanju Berlin Global Olive Oil Awards 2023. Riječ je o prestižnoj europskoj nagradi za maslinova ulja s globalnim dosegom, koju dodjeljuje Berlin Global Olive Oil Awards (Berlin GOOA). Članovi žirija vrhunski su stručnjaci za hranu i znanstvenici posvećeni vjerodostojnom, transparentnom i pouzdanom ocjenjivanju, a Orgula je ovim zauzela zasluženo mjesto na prestižnoj listi Elite Olive Oils Global.

Nagrađeno Orgula ekstra djevičansko maslinovo ulje ZLATNO od 500 ml monosortno je maslinovo ulje dobiveno od sorte oblice iz maslinika blizu Zadra. Karakteriziraju ga srednje intenzivan miris i okus masline te intenzivna gorčina i pikantnost s notama zelenih badema.

“Zlatna medalja osvojena na prestižnom natjecanju u Berlinu priznanje je Orgulinoj posvećenosti stvaranju vrhunskih proizvoda. Ova vrijedna nagrada inspirira nas da nastavimo s rastom, razvojem i istraživanjem novih načina kako bismo zadovoljili sve potrebe tržišta. Ponosno ćemo nastaviti raditi na tome da naši proizvodi budu sinonim za izvrsnost. Berlinsko zlato također nas obvezuje da nastavimo premašivati očekivanja naših potrošača, čije će povjerenje i zadovoljstvo uvijek biti naša glavna motivacija. Zahvaljujemo svima koji su nas podržali na ovom putu”, komentirao je Pjero Zekan, vlasnik i direktor tvrtke Orgula.

Brojna priznanja i potvrde
Orgula ekstra djevičanska maslinova ulja već četiri godine zaredom najprodavanija su maslinova ulja u Hrvatskoj, što potvrđuju podaci iz NIQ-ova godišnjeg praćenja maloprodajnog tržišta. Glavna je djelatnost Orgule, tržišnog lidera, prodaja i prerada maslinova ulja, kao i proizvodnja drugih prehrambenih proizvoda namijenjenih gourmet segmentu tržišta. Uz različita maslinova ulja (ekstradjevičanska, BIO maslinovo ulje, aromatizirana ulja), Orgula ima bogat portfelj brojnih drugih proizvoda – od aromatiziranih morskih soli, poput one s crnim tartufom, do raznih balzamskih ocata napravljenih od biranih vinskih sorti.

Osim vlastitih maslinika i prerade, Orgula proizvodi maslinovo ulje i u suradnji s drugim vrhunskim maslinarima. Misija tvrtke je ponuditi visokokvalitetno maslinovo ulje po pristupačnoj cijeni, istovremeno poučavajući o svim njegovim blagodatima. S obzirom na kvalitetu i širinu asortimana, proizvode Orgula koriste sve generacije te su oni neizostavan i poželjan dio svakodnevne prehrane u svakom kućanstvu.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Najnovije objave

Dalić: Tri Fortenovine kompanije bit će treći stup u poslovanju Podravke

Nakon procjene obvezujućih ponuda koje su pristigle tijekom ispitivanja interesa u procesu prodaje društava Poslovnog područja poljoprivreda, Fortenova grupa je ponudu Podravke ocijenila najboljom Predsjednica...

izlog

Domino’s Pizza dostupan na Glovu, uz brzu dostavu u Zagrebu i Osijeku

Aktivirano je pet lokacija, osiguravajući da omiljena jela budu dostupna svima, gdje god se nalazili Glovo, vodeća platforma za dostavu raznih proizvoda i jela na...