zoo-city-web-shop-prikazLanac trgovina s proizvodima za kućne ljubimce Zoo City otvorio je novu virtualnu poslovnicu na adresi www.zoocity.hr. Uz postojećih 14 prodajnih mjesta, na ovaj način Zoo City ponuda postaje dostupna vlasnicima ljubimaca na području cijele Hrvatske, priopćeno je iz tvrtke.

U web shopu se nalazi više od 5000 artikala za sve ljubimce – hrana, oprema, poslastice, igračke za pse, mačke, ptičice, kuniće, hrčke, zamorce, gmazove i ribice.

Uz široki asortiman proizvoda, kažu u tvrtki, naglasak je postavljen na konkurentnost cijena uz čak pet različitih akcijskih sniženja: akcija mjeseca, artikli koji su isključivo na web akciji, trajno dobra cijena i akcija za članove programa vjernosti. Usto, povodom otvorenja web shopa, do 17. listopada Zoo City poklanja 20% popusta i besplatnu dostavu.

Posebnost web shopa je i mogućnost korištenja programa vjernosti online i na prodajnim mjestima. Dovoljno je registrirati se online, kupac dobiva dodatnih 2×10% popusta kao poklon dobrodošlice u Klub, prikuplja bodove s kojima ostvaruje dodatne popuste, a WEB ID može fotografirati pomoću pametnog telefona ili ispisati, pokazati osoblju u Zoo City trgovinama i ostvarivati pogodnosti članstva i na samom prodajnom mjestu.

zoo-city-zapresicI na webu shop-u vrijede tzv. “životinjske cijene” – najpovoljnije cijene za pse i mačke u Hrvatskoj uz CityDog i CityCat proizvode.

To je prva ZOO CITY robna marka, potpuna hrana za pse i mačke u konzervama, a koja ima maloprodajnu cijenu već od 2,97 kn za 415 g ili 6,97 kn za konzervu od 1270 g. Riječ je o sedam različitih vrsta hrane raznih okusa, a najpopularnije su na bazi ribe za mačke i na bazi janjetine za pse.

Pod konceptom one stop shop (trgovine, veterinarske ljekarne i saloni za uljepšavanje ljubimaca na jednom mjestu) u Zagrebu, Velikoj Gorici, Zaprešiću, Slavonskom Brodu, Karlovcu, Varaždinu, Splitu i Zadru Zoo City je dosad otvorio 85 novih radnih mjesta, ističe se u priopćenju.