alexander-gerschbacher-tony-cetinski-largeKarlovačko Live turneja održat će se u sedam hrvatskih gradova

Tradicionalna glazbena platforma Karlovačkog piva slavi svoj 10. rođendan, a na turneji Karlovačko Live 2012. nastupit će jedan od najpopularnijih hrvatskih glazbenika Tony Cetinski.

Turneju su na današnjoj konferenciji za medije u Zagrebu najavili popularni pjevač i predstavnici Karlovačke pivovare.

Jubilarna Karlovačko Live turneja gostovat će u sedam hrvatskih gradova – sve počinje 7. prosinca u Splitu, zatim se nastavlja u Osijeku 9. prosinca, nakon toga slijedi Zagreb 14. prosinca, Rijeka 16. prosinca, Zadar 21. prosinca, Karlovac 23. prosinca, a posljednji koncert turneje održat će se 26. prosinca u Varaždinu.

Ulaznice za sve koncerte dostupne su na internetu putem sistema Eventim od danas, 15. listopada.

Tony Cetinski najizvođeniji je i najemitiraniji hrvatski pjevač. Svoju bogatu karijeru započeo je prije 24 godine, a njegov posljednji album dostigao je dijamantnu nakladu.

Početkom listopada predstavio je svoj novi album “Opet si pobijedila”, a nove pjesme publici će predstaviti na turneji Karlovačko Live 2012.

“Ne moram vam reći koliko sam uzbuđen što nakon više od tri godine idem ponovo na turneju. Posljednji album i turneja bili su fenomenalni, postavili smo visoke standarde pa nas čeka puno posla da ponovimo takav uspjeh. Pripreme su već počele. Uzbuđenje je još veće jer slavimo deset godina Karlovačkog Live, jednog od najuspješnijih glazbenih događanja u proteklom desetljeću. Mislim da smo dobitna kombinacija za ovu godinu. Uvijek dajem sve od sebe, ali na turneji baš izgaram jer s publikom oblikujem energiju pri izvedbi pjesama s novog albuma”, izjavio je Tony Cetinski na današnjem predstavljanju Karlovačko Live turneje u Zagrebu.

Predsjednik Uprave Karlovačke pivovare Alexander Gerschbacher najavio je jubilarnu Karlovačko Live turneju rekavši kako je Karlovačko Live naziv za sjajan glazbeni projekt povezan s Karlovačkim pivom, a cilj mu je da pruži jedinstveno glazbeno iskustvo ljubiteljima glazbe i piva.

“Tijekom godina Karlovačko Live je postao jedna od najpopularnijih glazbenih platformi u Hrvatskoj i istinski brend. Karlovačka pivovara uvijek pokušava naći najbolje načine kako bi zadovoljila potrebe svojih potrošača. Karlovačko Live 2012. omogućit će našim odraslim potrošačima da se odlično zabave i sjajno provedu u društvu prijatelja. Očekujem da će atmosfera na Tonyjevim koncertima biti odlična i stoga sve pozivam da nam se pridruže na ovogodišnjem Karlovačko Liveu”, istaknuo je Gerschbacher.