Andrej Sirk 1Uprava Ralu Logistike proširena je novim članom.  Andrej Sirk imenovan je članom Uprave za prodaju i bit će odgovoran za planiranje, organizaciju i upravljanje svim prodajnim i promotivnim aktivnostima kompanije, ostvarenje daljnjeg razvoja poslovanja, proširenje ponude usluga kompanije te rast prihoda i profitabilnosti poslovanja s ciljem što bržeg ostvarenja vizije Ralu Logistike.

Ralu Logistika, osim međunarodnog transporta, sve više se fokusira na integrirane logističke usluge, koje uključuju i skladištenje i distribuciju robe u temperaturno kontroliranim uvjetima.

Andrej Sirk dolazi s pozicije direktora prodaje za ključne kupce i specijalne kanale u Atlantic Tradeu, a dosadašnje bogato iskustvo stekao je na prethodnim visokim prodajnim pozicijama u Francku i AWT-u.

“Gospodinu Sirku želim da svoje dosadašnje znanje i vještine brzo nadogradi specifičnostima logistike hladnog lanca i uz pomoć naše poticajne kompanijske kulture aktivno doprinese da učinimo novi iskorak u poslovnoj izvrsnosti”, rekao je predsjednik Uprave Ralu Logistike Zvonimir Šćurec.