3-brand-manager-susret-poduzetnika-largeU organizaciji tvrtke Poslovni obzori d.o.o. u Zagrebu se 24. rujna održava “3. Brand manager susret poduzetnika“, prvi u nizu edukacijskih seminara usmjerenih na malo i srednje poduzetništvo s glavnom temom poslovno planiranje.

Iz tvrtke ujedno na ovom seminaru najavljuju pokretanje online centra za malo i srednje poduzetništvo, gdje će ponuditi niz visokovrijednih resursa, kako za obrtnike, tako i za vlasnike tvrtki.

“Zbog naše želje da svima olakšamo pristup poduzetničkim znanjima, ovi resursi bili bi dostupni svim poduzetnicima, bez obzira na ‘dubinu džepa’. Nudili bismo pravno, računovodstveno i marketinško savjetovanje, kao i stručne tekstove i vodiče vezane uz razne procedure u poduzetništvu. Cilj nam je osposobiti poduzetnike konkretnim i vrijednim znanjem”, poručuju iz tvrtke.

Na seminaru, koji se održava u kinu Cineplexx u zagrebačkom Centru Kaptol, očekuje se oko 200 sudionika. Zamišljen je kao seminar-radionica za poduzetnike, ali i za one koji to žele postati.

Na 3. Brand manager susretu poduzetnika naučit ćete kako:
• donositi kvalitetne i informirane poslovne odluke,
• izbjeći pogreške u planiranju, zbog kojih mnoge tvrtke danas propadaju,
• planirati svoj marketing,
• planirati svoje troškove i raspodijeliti prihode kroz godinu,
• ovladati alatima koji vam omogućuju brže i uspješnije poslovno planiranje.