Akcije “Kupujmo hrvatsko” i “Vrijedne ruke” u Karlovcu

Akcija “Kupujmo hrvatsko” održavat će se u petak, 9. srpnja od 10 do 16 sati u Radićevoj ulici/Šetalište dr. F. Tuđmana u Karlovcu.

Ove godine joj se pridružuje i zajednička akcija MINGORP-a, HGK i HOK-a “Vrijedne ruke” kojoj je cilj promovirati marljive ljude koji svojim umijećem, znanjem i skromnošću proizvode ekološke proizvode, suvenire, rukotvorine, tradicijske proizvode nastale u malim obrtima, zadrugama, obiteljskim gospodarstvima i malom poduzetništvu kako bi takvi proizvodi doprli do potrošača.

U promotivnoj prodaji kvalitetnih hrvatskih proizvoda nositelja znakova “Izvorno hrvatsko” i “Hrvatska kvaliteta”, ali i proizvoda vrijednih ruku sudjelovat će 158 tvrtki, odnosno poduzetnika, a prigodni program će voditi Darko Janeš i Ivica Zadro.

Događanju će, uz ostale osobe iz javnog i društvenog života, prisustvovati župan Karlovačke županije Ivan Vučić, dožupan Josip Šafar, gradonačelnik Grada Karlovca Damir Jelić te ostali predstavnici kulturnog, političkog i gospodarskog života grada Karlovca i karlovačke županije.