Lorna Batičić Zagrebacka piv. Ana Rucner Diana Zečić Zagrebacka piv. Tin...Najavljen program legendarnog Beck’speriencea koji ove godine uz Anu Rucner i  DJ-a Tom Pola pliva glazbenim crossover vodama

Modnim snimanjem koje je u četvrtak, 16. srpnja u Johann Francku okupilo popularna imena hrvatske glazbene i modne scene, najavljen je ovogodišnji bogati program popularnog klupskog projekta Beck’sperience.

Inspirirana aktualnom kampanjom Beck’sa i četiri elementa kao lightmotivom, uspješna modna dizajnerica Aleksandra Dojčinović kreirala je četiri haljine u stilu vode, vatre, zemlje i zraka koje je ovom prilikom ekskluzivno odjenula Ana Rucner.

Upravo je Ana Rucner peti element i zvijezda Beck’sperience turneje na kojoj će se na violončelu pridružiti nastupu DJ-a Tom Pola u osam odabranih klubova duž naše obale.

Aleksandra Dojčinović kreirala je četiri haljine u stilu vode vatre zeml...Tako je glazbeni crossover koji će obilježiti Beck’sperience turneju najavljen svojevrsnim crossoverom glazbe i mode u organizaciji Beck’sa i Fashion.hra.

Dijelu modnog snimanja četiri veličanstvene kreacije Aleksandre Dojčinović, prisustvovali su brojni uzvanici i novinari, a umjetnice su izrazile svoje zadovoljstvo sudjelovanja u ovom popularnom projektu.

“Veliko mi je zadovoljstvo i izazov biti dijelom ovog glazbenog projekta za kojeg vjerujem da će obilježiti ljetnu sezonu dobrih provoda. Zato pozivam sve ljubitelje Beck’sperience partija da nam se pridruže i otkriju kako je neobičan spoj violončela i elektronske glazbe dobitna formula za najbolje ljetne tulume”, istaknula je Ana Rucner prilikom predstavljanja programa Beck’speriencea.

U povodu kreiranja četiri haljine inspirirane kampanjom Beck’sa Aleksandra Dojčinović je izjavila: “Ova ugodna suradnja inspirirana je Becksovom kampanjom “4 elementa” i savršeno je povezala modu i dobru glazbu. Haljine koje sam odabrala za Anu predstavljaju moju viziju vode, zraka, vatre i zemlje te potvrđuju da su najbolje stvari uvijek jednostavne. Vjerujem da je ova modna priča odlična najava vrućih ljetnih provoda koji se ne smiju propustiti.”

Modno snimanje je vodio tim u kojemu su hair stilistica Katica Topčić, make up artistica Kristina Pavlov i stilistica Tina Lončar. Fotografije potpisuje modni fotograf Franjo Matković.

Vrući ljetni Beck’sperience tulumi počinju nastupom DJ-a i Ane Rucner 22. srpnja u rapskom klubu Santos, a nastavljaju se u sljedećim gradovima i klubovima:
25.07.2015.: Rijeka – Karolina
27.07.2015.: Poreč – Byblos
30.07.2015.: Opatija – Colosseum
01.08.2015.: Makarska – Deep
04.08.2015.: Split – Etage
06.08.2015.: Zadar – Ledana
08.08.2015.: Šibenik – Makari