Angry BirdsAngry Birds su doletjele u Hrvatsku i sletjele u najljepši supermarket – vašu Billu. Čekaju vas da se pridružite zabavi od 3.3. pa sve do 11.5.2016.

Prava stvar za sve generacije i velika zabava s Angry Birdsima počinje u svim Billa supermarketima jer ni mali ni veliki nisu odoljeli super igrici i živopisnim karakterima Angry Birdsa. Globalno najpopularnija igrica preuzeta je tri milijarde puta, a na Facebooku Angry Birdse prati 26 milijuna fanova.

Angry Birds su ptice dobrog ukusa, vole lijepe i moderne prostore i ugodnu glazbu pa su za svoj dom odabrali baš Billa supermarkete.

Od 3.3. do 11.5.2016., uz uživanje u popularnoj igrici i animiranom filmu koji u naša kina stiže u svibnju ove godine, s Angry Birdsima se prije premijere filma možete družiti i u svom omiljenom supermarketu.

Nova promocija Bille donosi pregršt raznovrsnih zabava s Angry Birdsima, a trebate samo obaviti svoju redovitu planiranu kupovinu uz koju ćete besplatno dobiti omiljene likove.

Za svakih potrošenih 75 kn i/ili kupnjom posebno označenih proizvoda dobiva se besplatan Finger Flyer paketić. Kako bi se popunio album potrebno je sakupiti 32 Finger Flyera. Album i Finger Flyeri djeci daju dodatni sadržaj i igranje zabavnih igara spretnosti. Igra iz albuma “Raspali do neba” predviđena je za više igrača i djeci pruža novu prigodu za druženje s prijateljima.

Uz kupljeni album Angry Birds dobivate četiri kupona s popustom od 50% za kupovinu najdražih Angry Birds plišanaca.

Promocija i sakupljanje Finger Flyera traje do 11.5.2016., a kupone za popust na kupovinu plišanaca možete iskoristiti sve do 25.5.2016.

Uživajte u svakodnevnoj kupovini u svojoj Billi i neka se cijela vaša obitelj zabavi uz Angry Birdse.

PROMO