Ante Perković: Policija nije “upala” u Badel 1862

Uprava Badela 1862 reagirala je priopćenjem na navode da je policija u vezi sa kaznenom prijavom radnika i malih dioničara protiv predsjednika uprave Ante Perkovića, upala u prostorije tvrtke.

Ante Perković
Ante Perković

“Potaknuti medijskim upitima vezano uz objave u medijima kako je danas u ured direktora Badela 1862 d.d. ušla policija, obavještavamo javnost da se i u ovom konkretnom slučaju radi o obmani pojedinih medija i male grupice dioničara, bivših menadžera Badela 1862 d.d.

Naime, policija je danas posjetila tvrtku isključivo u namjeri obavještavanja kako je podnijeta anonimna kaznena prijava povezana s poslovanjem društva, te sukladno tome, tražila odgovarajuću dokumentaciju.”

U prioćenju se dalje navodi kako su razočarani neobjektivnim i senzacionalističkim pristupom pojedinih medija koji već u nekoliko navrata iskrivljuju činjenice i daju medijski prostor anonimnoj kaznenoj prijavi.

“Ta prijava, iza koje se očito krije skriveni interes i loše namjere, nanoseći izrazitu štetu ugledu firme, potječe od zlonamjernih pojedinaca jer bi u protivnom javno istupili, te istu prijavu potpisali svojim imenom i prezimenom. Koliko smo uspjeli u vrlo kratkom razgovoru s policijom shvatiti, radi se o krajnje neutemeljenim i potpuno bespredmetnim navodima.”

Kako se ističe, ti kontinuirani pritisci i istupi “predstavnika grupice dioničara, bivših menadžera, posljednjih dana itekako su povezani s Glavnom skupštinom društva, a sve s ciljem da se diskreditira rad Uprave Badela 1862 d.d. na čelu sa predsjednikom Uprave, g. Antom Perkovićem”.

Prethodni članakKeruma sin odgovorio od prodaje trgovina
Sljedeći članakCVC Capital Partners novi vlasnik Zagrebačke pivovare