Biti mesna i riblja paštete broj 1* u Europi znači da više od 35 milijuna ljudi diljem Europe uživa i voli Argeta paštete. Sve je to rezultat iznimne kvalitete svih Argetinih proizvoda, jedinstvene recepture kao i predanog i profesionalnog rada marketinških timova zaduženih za dizajn i upravljanje brendom Argeta.

Sve paštete i namazi pripremaju se od pažljivo biranih, najboljih komada mesa i ribe, uz dodatak 100% prirodnih začina i nekoliko kapi biljnog ulja. Za izvanredan okus vjerojatno je zaslužna i ljubav s kojom se pripremaju.

Hvala od srca europskim pekarima i svima koji svoj kruh peku kod kuće.
Iako Argeta postoji skoro 60 godina ove godine obilježava i 20. godišnjicu svog slogana “Dobra strana kruha”. Zato se u 2022. godini Argeta želi zahvaliti svim europskim pekarima koji peku mekani bijeli kruh i ukusne kruhove od cjelovitog zrna pšenice, hrskave lepinje, ciabatte, grisine, kiflice, slance i druge pekarske delicije na koje možemo namazati našu omiljenu Argeta paštetu.

Veliko hvala i svima vama koji sami pečete kruh kod kuće. Bez svih vas Argeta ne bi postala toliko popularna diljem Europe.

Svake sekunde šest Argeta pašteta
Posjetite broj1.argeta.com i otkrijte tajne sastojke koji Argetu čine mesnom i ribljom paštetom broj 1* u Europi i zašto se svake sekunde širom svijeta otvara šest Argeta pašteta.

*Saznajte više na argeta.com i broj1.argeta.com

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!