20.9 C
Zagreb
Četvrtak, 25. srpnja 2024., 21:47
VijestiZemljaAtlantic donirao 70.000 dozica Argete u dobrotvorne svrhe

Atlantic donirao 70.000 dozica Argete u dobrotvorne svrhe

argeta-kokosja-midiRobna marka Argeta, iz portfelja regionalne prehrambene tvrtke Atlantic Grupe, prošlog je tjedna putem donacije podijelila 70.000 dozica svoje omiljene kokošje paštete u ukupnoj vrijednosti od 75.000 eura, priopćili su danas iz Atlantica.

Opskrbljene su različite humanitarne organizacije u Hrvatskoj – tri dječja doma, dva u Splitu i jedan u Zagrebu, te šest ispostava Caritasa (u Zagrebu, Vukovaru, Osijeku, Rijeci i Splitu), te jedan rehabilitacijski centar i Crveni križ u Varaždinu.

“Argeta je društveno odgovoran brend u zemljama nekadašnje Jugoslavije, u kojima je i najaktivnija, te se obvezala na očuvanje, razvoj i poticanje svega što utječe na kvalitetu života, a usredotočena je prvenstveno na pružanje pomoći djeci, odnosno obiteljima s djecom”, navodi se u priopćenju Atlantic Grupe.

Najnovije objave

Nestlé u prvom polugodištu bilježi organski rast od 2,1%

Kompanija Nestlé objavila je financijske rezultate za prvih šest mjeseci 2024. godine. Organski rast iznosi 2,1% od čega 0,1% dolazi iz realne interne stope rasta...

izlog

50 years of UNCONDITIONAL LOVE

UNCONDITIONAL slavi 50 godina izvrsnosti u industriji kućnih ljubimaca S ponosom objavljujemo da je UNCONDITIONAL, pionir u industriji kućnih ljubimaca, proslavio svoju zlatnu obljetnicu -...