axe-excite-carton-aftershaveUnutar segmenta losiona poslije brijanja Axe se nalazi među značajnim robnim markama na tržištu.

Portfolio čini pet različitih varijanti od 100 ml koje su u skladu s mirisnim varijantama iste robne marke u kategoriji dezodoransa.

Afrika, Click, Dark Temptation i Twist čine postojeći asortiman koji je od ove godine obogaćen i novim Axe Excite mirisom. Novi orijentalni miris pridružuje se najuspješnijim varijantama od kojih je najprodavanija Axe Afrika.

Osim robne marke Axe, Unilever u asortimanu losiona poslije brijanja ima i robnu marku Brut. Brut losion poslije brijanja na tržištu se može naći kao Original mirisna varijanta.

Axe je brend koji se prvenstveno ističe mladenačkim mirisima, dok Brut za ciljnu skupinu ima starije muškarce. Axe asortiman se svake godine proširuje inovacijama koji odgovaraju na potrebe potrošača i uključuju nove formulacije i mirise, a privlačan i jedinstven izgled pridonosi dodatnoj prepoznatljivosti na polici.

“Ova kategorija proizvoda promovira se kroz marketinške i prodajne akcije cijelog asortimana robne marke Axe koju čine dezodoransi, gelovi za tuširanje i losioni poslije brijanja”, naglašava Katarina Lešić iz Unilever Hrvatska.