nivea-for-men-aftershave-balm-sensitiveNivea for Men na tržištu ima sedam linija za njegu nakon brijanja (uz svaku ide pripadajući gel ili pjena za brijanje): Sensitive, Mild, Cool kick, Silver protect, Revitalizirajuća Q10, Freeze, i upravo lansirana, Sport.

Najprodavaniji je Sensitive balzam nakon brijanja koji s još poboljšanom formulom, koja sadrži Active Comfort System, umiruje iritaciju, ali i poboljšava obrambene mehanizme kože.

“Nivea for men je najprodavaniji u segmentu balzama (85% tržišta), ali zadnje dvije godine gradimo sve bolju poziciju i u segmentu losiona za njegu nakon brijanja”, poručuju iz Beiersdorfa.

Nivea after shave proizvodi pozicionirani su kao proizvodi visoke kvalitete, modernih i praktičnih pakiranja te inovativnih i posebnih koncepata, koji u potpunosti zadovoljavaju potrebe modernog potrošača.

Rezultat toga je da je Nivea for Men lider u kategoriji njege poslije brijanja sa 27,1% tržišnog udjela, prema podacima agencije AC Nielsen.

Beiersdorf konstantno ulaže u ovu kategoriju, kako medijski, tako i na prodajnom mjestu, a pogotovo u predblagdanskom periodu s odgovarajućom ponudom poklon paketa, zaključuje ovaj proizvođač.