Beljska graševina među najboljim vinima svijeta

vina beljeVina Belje u prošloj su godini osvojila deset priznanja na međunarodnim sajmovima i ocjenjivanjima vina, a već u prva dva mjeseca ove godine nagrađena su s pet zlatnih medalja i jednom srebrnom. Time je potvrđen snažan uzlet branda Vina Belje, temeljen na ulaganjima u kvalitetu od vinograda do krajnjeg potrošača.

Na jednom od najuglednijih svjetskih ocjenjivanja vina Vinalies Internationales u Parizu Goldberg graševina 2013. Vina Belje nagrađena je zlatnom medaljom, a vrhunska graševina 2012. srebrnom medaljom.

Vinalies Internationales organizira Francuski savez enologa, a ocjenjivanje se provodi po strogim pravilima međunarodne udruge enologa.

Medalje osvojene na Vinalies Internationales donose prepoznatljivost u vinskom svijetu i široku promociju vina među distributerima i potrošačima.

Najbolja vina s ocjenjivanja ulaze u godišnje izdanje “1000 Vins du Monde” (1000 vina svijeta).

Vina Belje nude veliki izbor vina za svaku priliku. Goldberg je ultrapremium brand koji uključuje vina najviše kvalitete za posebne, važne trenutke.

Premium kategorija obuhvaća vrhunska vina čija je vrijednost potvrđena nizom nagrada, a kategorija Selected, namijenjena hotelima i restoranima, nudi najbolji omjer cijene i kvalitete. Classic kategorija Vina Belje, s pakiranjima za sve prigode, tržišni je lider u ponudi vina za svaki dan.

PROMO

Prethodni članakOtkrijte tajne uspješnih kampanja na Danima komunikacija
Sljedeći članakIT odjel: Budućnost plaćanja u trgovini