biobio-best-buy-award-1_202844axdTrgovine bio&bio nude najbolji omjer cijene i kvalitete kada je riječ o nabavci ekoloških proizvoda

Prema Best Buy Award istraživanju, koji je proveo Centar za istraživanje tržišta GfK, trgovine bio&bio nude najbolji omjer cijene i kvalitete u Republici Hrvatskoj kada je riječ o nabavci ekoloških proizvoda.

Hrvatski potrošači obuhvaćeni ovim istraživanjem u kategoriji “Lanac trgovina ekoproizvoda” na prvo su mjesto stavili bio&bio, a slijede dm na drugom te “Mavrović” na trećem mjestu.

“Best Buy Award” medalju mogu nositi samo oni proizvodi i usluge koje su hrvatski građani u okviru istraživanja definirali kao one koji im nude najbolji omjer cijene i kvalitete u testiranoj kategoriji.

Svaka “Best Buy Award” certifikatna markica je jedinstvena i razlikuje se po tzv. tekstualnoj aureoli – kružnom natpisu oko same medalje na kojem je navedeno u kojoj je točno kategoriji određeni proizvod osvojio vršnu (prvu) poziciju čime je i zaslužio “”Best Buy Award” certifikaciju.