billa-supermarket-midiAkcija se odnosi na cjelokupni asortiman, osim na kupovinu Billa poklon kupona, duhanskih proizvoda, ambalaže, tiskovina i telefonskih bonova

U okviru posebne akcije trgovačkog lanca Billa svi umirovljenici i nezaposleni svake će srijede do 14.00 sati moći ostvariti popust od 10 posto na cjelokupni asortiman, izvijestili su danas iz Bille.

Lanac supermarketa Billa raspolaže s 53 prodajna mjesta u Hrvatskoj, a kao motiv za pokretanje ove akcije ističu potrebu da se pomogne socijalno najugroženijim kategorijama stanovništva.

Gospodarska kriza utjecala je na povećanje nezaposlenosti i smanjenje raspoloživog dohotka većine kupaca koji su pojačano počeli tražiti proizvode i posebne ponude koje im pružaju najbolju vrijednost za novac pa je Billa ovom akcijom odlučila izaći u susret umirovljenicima i nezaposlenima te im olakšati kupovinu kvalitetnih namirnica i sredstava za osobnu njegu i kućanstvo”, navodi se u priopćenju.

“Troškovi prehrambenih proizvoda zauzimaju veliki udio u osobnoj potrošnji, a zbog krize izostaje rast osobnih primanja uz rastuće troškove stanovanja, struje, vode i plina te daljnji rast nezaposlenosti. Upravo su to razlozi zbog kojih smo odlučili svojim vjernim kupcima olakšati raspodjelu kućnog budžeta i posebno za njih sniziti cijene proizvoda koji su im nužni, kao što su različite namirnice, voće i povrće, ali i sredstva za osobnu njegu te brigu za kućanstvo, koje će svake srijede moći kupovati po sniženim cijenama”, izjavio je Velimir Smetko, rukovoditelj marketinga.

Umirovljenici će za ostvarivanje prava na 10 posto popusta svake srijede trebati pokazati dokument koji dokazuje njihov umirovljenički status, a nezaposleni evidencijski karton HZZ-a ili radnu knjižicu.

Akcija se odnosi na cjelokupni asortiman, osim na kupovinu Billa poklon kupona, duhanskih proizvoda, ambalaže, tiskovina i telefonskih bonova.