Bipa otvorila 140. poslovnicu u Hrvatskoj

Bipa je otvorila novu poslovnicu s kojom nastavlja širenje svoje mreže poslovnica diljem Hrvatske

Drogerijski lanac Bipa Hrvatska otvorio je novu, 140. poslovnicu, u Horvaćanskoj ulici u Zagrebu, koja se prostire na 374 četvorna metra.

Otvorenjem nove poslovnice Bipa nastavlja s uspješnim rastom, razvojem i širenjem poslovanja, a novim uspjehom otvara i nove prilike za zapošljavanje u Hrvatskoj, izvijestili su iz kompanije. Od 2007. godine i prve otvorene poslovnice u Vinkovcima do danas, Bipa je, uključujući novu poslovnicu u Horvaćanskoj ulici u Zagrebu, otvorila ukupno 140 poslovnica i trenutno zapošljava 919 zaposlenika. Samo u 2023. godini Bipa planira i preuređenje 20 poslovnica, od čega je šest renovacija već realizirano, ulažući tako dodatne napore u razvoj kvalitete poslovanja.

“Zahvaljujući kontinuiranom rastu, razvoju i ekspanziji slavimo otvorenje 140. poslovnice u Hrvatskoj i iznimno smo ponosni na sve što smo postigli u ovih 16 godina prisutnosti Bipe na hrvatskom tržištu. Naš uspjeh je rezultat predanog rada svih naših zaposlenika, što prepoznaju i kupci koji nam se svakim danim vraćaju te im od srca zahvaljujemo na tome”, izjavila je Tina Jurjević, članica Uprave tvrtke.

Nova poslovnica nastavak je širenja Bipa mreže diljem Hrvatske kako bi svojim kupcima na svakom koraku omogućila samo najbolje iz beauty svijeta, ali i iz asortimana domaćinstva, kućnih ljubimaca i proizvoda za njegu cijele obitelji.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Prethodni članakKriza ili prilika za rast? Affiliate će pomoći
Sljedeći članakŠesti put u Hrvatskoj Odabrani proizvod godine