29.7 C
Zagreb
Četvrtak, 18. srpnja 2024., 13:07
Tržišne komunikacijePromocijeOtvoren Bipa Backstage u Splitu

Otvoren Bipa Backstage u Splitu

U sklopu Bipa poslovnice u trgovačkom centru Mall of Split predstavljen je novi Bipa Backstage make up studio. Od otvorenja prvog Bipa Backstage studija u Zagrebu, ovaj jedinstveni koncept na drogerijskom tržištu u Hrvatskoj postao je omiljena destinacija svim Zagrepčankama koje traže posebnu uslugu za svoju beauty rutinu, a sada je konačno dostupan i na splitskoj adresi.

Bipa Backstage koncept u vlasništvu je lanca Bipa drogerija. Nastao je kao odgovor na potrebu da profesionalno šminkanje postane široko dostupno u svim prigodama, a ne samo svečanim. Bipa Backstage kreiran je kao jedinstveni make up studio u kojem je vrhunska usluga dostupna svima, a moguće je, osim omiljenih proizvoda i uzbudljivih noviteta iz svijeta ljepote, pronaći i usluge make-upa i njege, kao i priliku za edukaciju uz stručne savjete make-up artista. Profesionalni tim vizažistica koje su svoje vještine usavršile na Callegari i Profokus učilištima pobrinut će se da svatko nađe nešto za sebe i priušti si vrhunski tretman po odličnim cijenama.

Osim atraktivne ponude proizvoda dekorativne kozmetike te proizvoda za njegu tijela i lica, splitske posjetiteljice očekuju razne kozmetičke usluge kao što je svadbeni make up za mladenke uz mogućnost probnog šminkanja, šminkanje za svečane prigode, dnevni fresh up, čupanje obrva i ugradnja umjetnih trepavica. Uz sve to, Bipa Backstage nudi individualne edukacije šminkanja te dermatološku analizu sa savjetima o vođenju pravilne njege kože na licu.

“Iznimno smo ponosni što smo prvi drogerijski lanac u Hrvatskoj koji se predstavio s ovakvom vrstom usluge. Ovim inovativnim konceptom želimo svim građankama Splita omogućiti nove načine uljepšavanja i poručiti kako profesionalni beauty tretman ne mora biti rezerviran samo za posebne prigode. Otvorenje novog Bipa Backstage studija u Splitu je samo jedan od koraka do cilja da ovaj koncept proširimo i u drugim hrvatskim gradovima i time naglasimo snagu brenda”, istaknula je Tina Jurjević, članica Uprave Bipe.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Najnovije objave

Ove jeseni u Zagrebu ne propustite 3. PromoDays sajam promotivnih proizvoda

Podatak da 72 % klijenata vjeruje da je kvalitetan promotivni proizvod izravno povezan s ugledom tvrtke najbolja je pozivnica da dođete na sajam PromoDays,...

izlog

BIPA je sada dostupna na Glovu, s brzom dostavom u 22 grada

Korisnici Glovo aplikacije imat će pristup preko 7000 proizvoda, u 15 različitih kategorija, uz brzu dostavu na njihova vrata za manje od 35 minuta Glovo,...