BiVita žitarice: Za svakog potrošača po nešto

bivita-asortimanZobene pahuljice, Pahuljice od triju žitarica te Muesli pahuljice sa suhim voćem s okusima brusnice, naranče i limuna zaokružuju ponudu robne marke BiVita u kategoriji žitnih pahuljica.

U maloprodaji se mogu kupiti na policama brojnih trgovačkih kuća, ističu iz tvrtke Božjakovina te trgovcima i potrošačima preporučuju ovaj proizvod jer su BiVita žitne pahuljice dobivene od sjemena žitarica proizvedenih u Hrvatskoj. Prerada i pakiranje u modernu i privlačnu ambalažu obavlja se u novoj tvornici u Brckovljanima kod Zagreba.

“Naši su proizvodi jednostavni te su prilagođeni svim potrošačima i svim generacijama. Zdravstvena ispravnost i najviša kvaliteta proizvoda naš su beskompromisan i stalni cilj, a HACCP sustav i ISO 9001 imamo certificirane još od 2005. godine”, kaže Azra Hadžić iz Božjakovine.

Od promotivnih aktivnosti ističu kako će se u skoro vrijeme u ponudi dućana Plodine Resnik i Plodine Kukuljanovo naći Zobene pahuljice u posudama iz kojih će se moći kupiti u rinfuzi po vrlo povoljnoj cijeni.

Tijekom listopada kreću i druge marketinške akcije pa će se tako u Plodinama održati promocija Kukuruzne krupice, a u studenom Zobenih pahuljica i Ječmene kaše.

U Kauflandu su promocije Muesli već krenule i trajat će do početka prosinca, a novost je i da će se od idućeg mjeseca u ponudi NTL-a pod robnom markom “Smiješak” naći Muesli 3 vrste žitarica i Muesli 6 vrsta voća. Za iduću godinu u planu su nova pakiranja BiVita pahuljica u kutijama te novi proizvod – Instant zobene pahuljice.

Prethodni članakANUGA: Sajam prilikâ za otvaranje novih tržišta
Sljedeći članakIstraživanje brenda Milka o nježnosti i prijateljstvu