Bojan Klarić, Atlantic Grupa

Atlantic Grupi se na mjestu Izvršnog direktora za međunarodna tržišta u diviziji Distribucija pridružuje Bojan Klarić, menadžer s dugogodišnjim iskustvom u upravljanju prodajom, distribucijom, logistikom i prodajnim marketingom, priopćeno je u utorak iz Atlantica.

bojan-klaric-small-midiNa poziciji Izvršnog direktora za međunarodna tržišta Bojan Klarić će biti nadležan za upravljanje ukupnim distribucijskim aktivnostima Atlantic Grupe na tržištima Slovenije, Srbije i Makedonije te njihov razvoj.

U suradnji s višim menadžmentom Atlantic Grupe kojem se pridružuje sudjelovat će u strateškom planiranju i realizaciji strategije razvoja Atlantic Grupe. U svom radu odgovarat će neposredno Starijem potpredsjedniku za operativno poslovanje Mladenu Veberu.

Od 2004. godine Bojan Klarić bio je član Uprave kompanije Mars Hrvatska, gdje je bio odgovoran za ukupnu prodaju, distribuciju, marketinške aktivnosti i transformaciju poslovanja sukladno potrebama tržišta u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini.

Prethodno je karijeru od 1996. godine razvijao u Kompaniji Wrigley, gdje je radio kao nacionalni direktor prodaje za Hrvatsku i BiH odgovoran za razvoj distributivne mreže i organizaciju prodajnog tima na ovim tržištima. (Bankamagazin)

Prethodni članakMercator zainteresiran za trgovine Tuša na Balkanu
Sljedeći članakU 2011. čeka nas val poskupljenja