Europska superaplikacija Bolt objavila je dobitnike Bolt Food nagrade za 2021. godinu. Nagrada se dodjeljuje restoranima partnerima za izvrsnu gastronomsku ponudu koja, uz vrhunsku hranu, pružaju i zanimljiva kulinarska iskustva iz cijelog svijeta. Nagrada je ove godine prvi put dodijeljena i u Hrvatskoj gdje Bolt Food ostvaruje kontinuirani sustavni rast. Na globalnoj razini trenutno ova aplikacija za dostavu hrane ima šest milijuna korisnika.

Nagrade Zlatna brokula dodijeljene su u 10 kategorija. Omiljenim odredištem lokalnog stanovništva proglašen je restoran Zrno Bio Bistro koji se može pohvaliti i titulom certificiranog organskog veganskog restorana. Simple Green by Jelena ponio je titulu provjereno veganskog restorana, dok je restoran Krojačnica proglašen skrivenim draguljem. Zvijezda u usponu je Imenso Sushi, dok je restoran s najviše narudžbi uz osobno preuzimanje u restoranu bio Yummy Pizza. Popularni La Štruk proglašen je kraljem tradicionalne hrane, a s najviše ponavljanih narudžbi može se pohvaliti restoran Sopranos. Prema mišljenju korisnika Bolt Fooda, najbolja jela azijske kuhinje mogu se kušati u Hugo’s Sushi Baru, Wok n’ Pizza nudi najbolju vrijednost za novac, a apsolutnim miljenikom u kategoriji favorita za ručak proglašen je restoran Remi Food.

“Bolt Food nagrade rezultat su napornog rada i predanosti naših partnera u pripremi izvrsne hrane i pružanja kvalitetne usluge svim gurmanima. O popularnosti naše aplikacije svjedoče dobri poslovni rezultati, a vrijednost narudžbe ponekad prelazi i nekoliko tisuća kuna. Dokaz navedenog je glavni grad Hrvatske koji se nalazi u top 10 svjetskih i top 6 europskih gradova u kojem je vrijednost jedne narudžbe iznosila više od 5.800 kuna. Dobitnike Bolt Food nagrada biraju isključivo korisnici u aplikaciji, a na ocjene utječu kvaliteta i broj ostvarenih narudžbi te brojni drugi kriteriji”, istaknuo je Alan Voučko, Country Manager za Bolt Food u Hrvatskoj.

Osim što dobivaju personalizirani trofej – Zlatnu brokulu – i simpatične marketinške materijale, pobjednički restorani dva tjedna će biti istaknuti u posebnoj kategoriji aplikacije Bolt Food pod nazivom Restaurant Awards 2021.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!