Kompanija koja proizvodi Energetsko piće Hell Energy nastavlja suradnju s Bruceom Willisom. Superzvijezda će ostati zaštitno lice globalne reklamne kampanje brenda HELL još naredne dvije godine. U reklami koja će tek doživjeti svoju premijeru, osim HELL CLASSICA bit će predstavljen i nova generacija proizvoda Hell Energy coffee. U spotu će se pored holivudskog glumca pojaviti i prekrasna manekenka i glumica Zuleyka Rivera, najpoznatija po ulozi u video spotu za pjesmu Despacito koji broji preko 6,6 milijardi pregleda.

Rad sa svjetski poznatom osobom velik je događaj za HELL koji je potpisao suradnju s holivudskom legendom Bruceom Willisom po drugi put. Potraga za superzvijezdom koja je poznata i popularna u svijetu započela je još prije dvije godine i cilj je bio pronaći osobu koja predstavlja vrijednosti za koje se HELL zalaže. Proizvodi ovog mađarskog brenda koji proizvodi energetska pića vrhunske kvalitete, a od prošle godine i ledene kave, dostupni su na 5 različitih kontinenata i u više od 50 zemalja od Indije do Meksika.

“Uspjehu vezanom za naš izbor zaštitnog lica od prije dvije godine uglavnom svjedoče povratne informacije potrošača, jer oni svakodnevno biraju svoje najdraže energetsko piće. Bruce Willis ima sve što brend HELL predstavlja: snažan je, dinamičan i hrabar. Posao kojeg smo obavljali u proteklih nekoliko godina potvrdio je da je naša posvećenost kvaliteti slična zbog čega je nastavak naše suradnje bio neupitan”, rekao je Péter Pantl, direktor marketinga za Hell Energy te dodao kako su se ovoga puta odlučili podići ljestvicu i zato su uključili još jednu svjetski poznatu i slavnu osobu koja će uz Brucea Willisa biti u globalnoj reklamnoj kampanji. Lijepa Zuleyku Riveru, manekenka i glumica, osvojila je titulu Miss Universe 2006. godine, a u Mađarskoj je možda najpoznatija po pojavljivanju u glazbenom spotu za pjesmu Despacito. Od tada je imala i nekoliko zapaženih filmskih uloga, a postala je i uspješna poslovna žena.

Novi spot za TV reklamu energetskog pića HELL započet će sa snimanjem početkom ožujka u New Yorku, a u reklami će se osim HELL-ovog energetskog napitka pojaviti i Hell Energy coffee.