City Center one slavi šestu obljetnicu poslovanja u Hrvatskoj

city-center-one-split-midiPovodom proslave šeste godišnjice svojeg poslovanja u Hrvatskoj trgovački centar City Center one ovog vikenda organizira posebno slavlje za posjetitelje.

Tako će od 19. do 21. listopada City Center one Zagreb West, Zagreb East i Split za svoje posjetitelje pripremiti koncerte najvećih glazbenih zvijezda, popuste, akcije i posebne ponude u trgovinama, zabavne igre s bogatim nagradama, veseli program za najmlađe i veliku humanitarnu akcija pod nazivom “5 kuna za malena srca”, priopćeno je iz City Centera One.

U navedenoj humanitarnoj akciji sudjelovat će brojne osobe iz javnog života – prijatelji Centara, koji će dati svoj doprinos prikupljanju novca za udrugu Veliko srce malom srcu. Komad torte i čaša šampanjca moći će se kupiti za samo 5 kuna, a sav prikupljeni novac bit će doniran ovoj udruzi koja će novac iskoristiti za kupnju aparata za rano otkrivanje srčanih grešaka kod djece.

Humanitarni program u Zagrebu će voditi Karmela Vukov Colić, Marijana Batinić, Mirko Fodor i Boris Mirković te Ćubi i Nives Ivanković u Splitu, a njima će se pridružiti Ana i Lucija Zaninović, Iva Šulentić, Davor Dretar Drele, Alka Vuica, Filip Juričić, Barbara Kolar, Monika Sablić, Danijela Trbović, Jelena Perčin, Gordan Kožulj, Lorena Nosić, Barbara Radulović, Matija Dedić, Mila Horvat, Danijela i Ella Dvornik, Ištvan Varga, nogometaši Hajduka i mnogi drugi.

Rođendan obilježen koncertima otvorit će Jelena Rozga i grupa Connect, u City Centeru one East, 19. listopada s početkom u 20 sati. Dan kasnije, u isto vrijeme, u centru na zapadu Zagreba publiku će zagrijati TBF, dok će City Center one Split uživati u nastupu legendarnog Mate Miše Kovača.

City Center one je pripremio nastupe tri poznata imena koja će pjevati za djecu: u splitskom centru nastupa Lana Jurčević, 21. listopada u 18 sati, u isto vrijeme će u CC one Westu pjevati Antonija Šola, dok će Luka Nižetić imati nastup dan ranije, u subotu, u CC one Eastu. Djecu čeka i raznovrsni program uz nagradne igre, karaoke, slatka iznenađenja, face-painting, Kid’s rally i brojne druge zabavne aktivnosti.

U svim centrima će na više lokacija biti postavljeni nagradni punktovi u kojima će moći sudjelovati svi posjetitelji i osvojiti odlične nagrade. Između ostalih, mogu osvojiti poklon bonove za super shopping, kave, kolače, kino ulaznice, proslave rođendana u igraonici Kid’s Jungle, različite poklone uz kupnju i brojne druge nagrade.

U velikoj nagradnoj igri “Troši siću, a vozi Fiću” najsretniji mogu osvojiti žutog Fićeka na 11 tjedana korištenja i 3000 kuna na Diners kartici.

Trgovine u City Centeru one pripremile su mnogobrojne popuste, akcije i posebne ponude, a da bi posjetitelji mogli kupovati bez stresa u tri rođendanska dana sva tri centra radit će do 22 sata, navodi se u priopćenju.

Prethodni članakInflacija skočila na 5 posto prvi puta od 2008.
Sljedeći članakInozemna tržišta potaknula rezultate Coca-Cole