Obitelj proizvoda Dida Boža, poznata po džemovima i namazima vrhunske kvalitete, obogatila je svoju ponudu ukusnih i nesvakidašnjih proizvoda i prva na domaćem tržištu predstavila nove čokoladne poslastice – Čoko smokvice i Čoko goji.

Riječ je o novitetu u trgovinama, proizvodima kakve kupci dosad nisu imali prilike isprobati u Hrvatskoj, te još jednom poslovnom iskoraku tvrtke Hermes International u kategoriju proizvoda u kojoj dosad nije bila prisutna.

U vrećici Čoko smokvica kriju se komadići smokava preliveni ukusnom tamnom čokoladom, u kojima će uživati svi oni koji cijene sočan okus proslavljenih vladarica Mediterana.

Čoko goji donosi ukusan spoj slasnog okusa tamne čokolade i čuvenih bobica, poznatih po tome što su bogate antioksidansima zbog čega ih zovu i izvorom mladosti.

“Čoko smokvice i Čoko goji spajaju ono što većina nas najviše voli i traži – osvježavajući okus plodova iz prirode, pregršt nutrijenata i priliku za uživanje u izvrsnoj čokoladi. Neki naši potrošači su putem društvenih mreža već imali priliku dobiti i kušati naše nove proizvode i razveselili su nas odličnim reakcijama, stoga vjerujemo da će ih i drugi kupci diljem Hrvatske također prepoznati kao izvrsnu poslasticu za kojom će posegnuti kad im se jede nešto ukusno, slatko i pomalo neuobičajeno”, izjavio je Neb Chupin, vlasnik tvrtke Hermes International.

Novi proizvodi dostupni su na policama trgovina Konzuma, Kauflanda i Plodina u vrećicama sa zatvaračem mase 100 grama, po cijeni od 14,99 do 15,99 kuna za Čoko smokvice, odnosno od 23,99 do 25,99 kuna za Čoko goji.